Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapmalıyım şimdi ben tav oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Cico, 01 Eylül 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
Senaryoları yazmıssınız dıre keheh =)

2 side bizzat yaşanmış olaylar[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Mesaj tarihi:
Daha ilk tanışmada elini havada bırakan bi kıza sadece gülüp geç bu kadar kendini depresyona sokma ya.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Öyle insanlar var gerçekten yani kendini güzellik abidesi afrodit falan sanıp böyle karşındakileri küçümseme gibi şeyler yapabiliyorlar. Kesinlikle kızda problem var. Ender raslanıyor boyle kısılıksız ınsalara ama varlar yani.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
geçirseydin suratına havada kalan elini. ya da madem kafana takıp da buraya anlatacaın kadar içine oturmuş sen de bi havalara girip böle xxx'i tanıo gibi yapsaydın (örnek: abi bu arada dün stüdyoda mor ve ötesinden önce biz çaldık sonra birlikte bara gittik....) kızın ne tarz dinlediini anladıysan -ki tikky diilse anlaşılır genelde- bence döncem sana der ve gözüne bakardı..
ufh ya kızlar sorunlu ya... hemcinslerimden utanıorum..(istisnalar kaide dışı)
biri "ben gece kadıköyde dolaşmam bişey olur" der dieri "bu çocuk kim ya tanımıorum konuşmam" der..
yok abi salla ya karşına düzgün biri çıkar elbet[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
iyi olmus sana zira bazi nezaket kurallarini bu sekilde ogrenebilirsin. eger bir bayanla el sIk1smanin gerektigine inandigin bir durum olursa once karsi tarafin elini uzatmasini beklersin . de ki uzatti herhalde bundan sonrasini basarabilirsin . ha de ki uzatmadi o zaman hafif bir tebessumle kafani onune eger yerine oturursun . demek ki neymis ...[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
1-nezaket böle mi öğrenilio?
2-karşındaki iyi niyetliyse elini sıkar zaten ve gözüne bakar da bi meraba falan der olmadı osmanlı tokadını yer tabi(:
hehe çok mu caniyim ne..
3-nezaketin de bi sınırı var ama kız mız demiçen oturtacan bak bakalım elini bırakıo mu bi daha(:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Sorun karşındakindeymiş hiç kafana takma burnu havada gezen kızın tekiymiş işte ya[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
said:
elle_iphe, 01 Eylül 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
biri "ben gece kadıköyde dolaşmam bişey olur" der dieri "bu çocuk kim ya tanımıorum konuşmam" der..

peki sen ne dion:)

ya arkadaş ya orda bilmiorum ben olsam napardım ama ya yuzsuzluk yapıp zorla merhaba dedirtcektin yada kızı hic sallamıcaktyın olaydan sonra... haberin ola:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
umrumda olmaz.
ne kadar güzel olursa olsun...
benzer olay yaşamadım gerçi, tepkim ağır bi laf sokarak falan da olabilirdi ama yeni tanıştığım kıza ne laf sokacam:) yane evet, sallama...
"osmanlı tokadı" fikri de ayrıca yardı:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
huun, 01 Eylül 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
iyi olmus sana zira bazi nezaket kurallarini bu sekilde ogrenebilirsin. eger bir bayanla el sIk1smanin gerektigine inandigin bir durum olursa once karsi tarafin elini uzatmasini beklersin . de ki uzatti herhalde bundan sonrasini basarabilirsin . ha de ki uzatmadi o zaman hafif bir tebessumle kafani onune eger yerine oturursun . demek ki neymis ...

nasıl nezaket böyle öğreniliyor? yeni tanışılan kişiyle önce tokalaşılır. kadın olması hiç bir şeyi değiştirmez. kimsenin elinden falan tahrik olduğumuz yok. kendi kabul ettiğin yobaz kuralları nezaket diye insanlara sunma .[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
3) Sorun değil nedanko
4) Ben de şaşırıyorum 2 kızla birden tanışırken birinin eli bi süre havada aklıyor.

Şimdi bak,
Kıza diyeceksin ki gözlerinin içine bakarak, görmeyeli görgüsüz kızlar çoğalmış etrafta. O da nası yani falan derken. Uzatılan eli sıkmayana biz görgüsüz diyoruz falan diyecen.
O anda kafanda yaratman gerekli böyle şeyleri[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım

[Bu mesaj Prawler tarafından 01 Eylül 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kız da sana küfrü basaacak yada salak filan dicek sende salak sana benzer dicen kız aptala bak yaa filan yapınca sktr gt hmna kdmn hrspsu dicen (ohaa abarttım kusra bakmayın)

yok abi kız öle yapınca adını sorcan.
misal:

s-*elini kaldırır*
k-*elini gorur ancak sıkmaz*
s-adın neydi
k-*soguk bi bakışla* selma
s- belli
k- nası yani
s- kaldırılan eli sıkmıyosunda
k- ne alaka
s- bi alaka var işte ( o anda salla bişiler konuyu deiştir:) )[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 01 Eylül 2004 21:27 tarihinde demiş ki:

nasıl nezaket böyle öğreniliyor? yeni tanışılan kişiyle önce tokalaşılır. kadın olması hiç bir şeyi değiştirmez. kimsenin elinden falan tahrik olduğumuz yok. kendi kabul ettiğin yobaz kuralları nezaket diye insanlara sunma .

ahahah yobazlar asla karsi cinsle el sikismaz . ben yobaz falan degilim 10 numara alkolumude icerim namazda kilmam . ancak bunun konumuzla bir ilgisi yok tabii senin nezaket kurallari denen seyleri bilmemen gibi hic tanimadigin birisi hakkinda sen yobazsin diyerek komik durumlara dusme kuralini da bilmezsin . ama super ahkam kesen mesajlar atmayi bilirsin di mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 01 Eylül 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Boşfer hocam kafana takmana değmez böle kendini bilmez insanlarımız çok canını hiç sıkmana gerek yok sen insanlığını yapmışsın karşındaki insan olmadığı için anlayamamış birşey yazardımda konu dağılırdı onun için

Kız dediğin koluna girdimi yakışmalı , duvara çarptın mı yapışmalı
Paticik kızları hariç :) (Sözümüz meclisten dışarıdır düşman kazanmak istemem)[signature][hline]So feed the spark
Welcome to the land of dark
Death in all the centuries is what I left behind
Take my hand
Forgotten in the promised land
Death in all the centuries is what I left behind
Mesaj tarihi:
said:
huun, 01 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
ahahah yobazlar asla karsi cinsle el sikismaz...

yobaz hatunlar da var sonuçta.

e peki süper anti-yobaz huun bey bu kadınların el sıkışmamak istememesini hoş karşılamanın sebebini sorabilir miyim?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
said:
huun, 01 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
ahahah yobazlar asla karsi cinsle el sikismaz . ben yobaz falan degilim 10 numara alkolumude icerim namazda kilmam .ama

vay bee[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 01 Eylül 2004 21:45 tarihinde demiş ki:
huun bey bu kadınların el sıkışmamak istememesini hoş karşılamanın sebebini sorabilir miyim?

sen neden el sikismak istememelerine hos goruyle yaklasmiyorsun . dedigim gibi bir nezaket kuralidir ben koymadim bunca sene ben yasatmadim bu kurali . ben bilmem fransa da italya da brezilya da farklidir degildir bu da benim sorunum degildir . kizin el sikismamak istememe nedeni de benim sorunum degildir . toplumun isleyen kurallarini tartismaya acmak bunlari degistirme cureti gostermek zaten hic isim degil .

soyledigim budur yobaz da degilim anti-yobaz da . insanlara yafta yapistirmaya bu kadar merakli olmayin.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 01 Eylül 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
vay bee

yaa hemde nasil . baska gosterecek bir tepkin var miydi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
bir insan bana tecavüzcü coşkun muamelesi yapacak elim havada kalacak.. ben bunu hoş göremem. hiç bir kadına da rahatsız olabilir diye elimi uzatmamazlık etmem (asıl bu kaba?). elimi uzattiğimda da kaba davranmış nezaket kuralları dışına çıkmış bir kişi gibi görünmek fikriyse çok sinir bozucu.

nese konuyu daha fazla saptırmayalm.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

• Yeni Oluştur...