Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Selamlar. Biraz teknik öğrenmek istiyorum. İstanbulda yaşadığım sıkıntılardan sonra gerekli olduğunu farkettim. Yaklaşık 8 aydır body building yapıyorum (sırtımda skolyoz vs de hafif sorun olduğu için doktor tavsiyesi ile başladım, iyiki de başlamışım) 1,83 boy, 71kilo (daha kilo almam lazım farkındayım, yavaş yavaş) çok hızlı ve çeviğimdir (bodyden sonra vücut biraz esnekliğini yitirdi şişmekten ama sorun olmaz sanırım). ayrıca herhangibir fiili müdahale durumunda olayın 30sn den fazla uzamasını istemiyorum. bu duruma ve benim bğnyeme uygun sporun thai box olduğunu düşündüm. sizin tavsiyeniz nedir acaba? ayrıca 3-2 aylık bir eğitim ihtiyacım olan tekniği almamı sağlarmı? ben yıllar yılı devam etmek sitemiyorum çünkü maalesef istesem de yapamam zamanım yok, ekmek parsı iş güç vs :) ama yeterli ve gerekli tekniği de kesinlikle öğrenmek bilmek istiyorum. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Dragonmax said: Selamlar. Biraz teknik öğrenmek istiyorum. İstanbulda yaşadığım sıkıntılardan sonra gerekli olduğunu farkettim. Yaklaşık 8 aydır body building yapıyorum (sırtımda skolyoz vs de hafif sorun olduğu için doktor tavsiyesi ile başladım, iyiki de başlamışım) 1,83 boy, 71kilo (daha kilo almam lazım farkındayım, yavaş yavaş) çok hızlı ve çeviğimdir (bodyden sonra vücut biraz esnekliğini yitirdi şişmekten ama sorun olmaz sanırım). ayrıca herhangibir fiili müdahale durumunda olayın 30sn den fazla uzamasını istemiyorum. bu duruma ve benim bğnyeme uygun sporun thai box olduğunu düşündüm. sizin tavsiyeniz nedir acaba? ayrıca 3-2 aylık bir eğitim ihtiyacım olan tekniği almamı sağlarmı? ben yıllar yılı devam etmek sitemiyorum çünkü maalesef istesem de yapamam zamanım yok, ekmek parsı iş güç vs :) ama yeterli ve gerekli tekniği de kesinlikle öğrenmek bilmek istiyorum. teşekkürler Sana Wing Tsun'u tavsiye ederim. Beklentilerini karsilar. En azindan dene. Thai box bana hic sicak gelmemistir. 2-3 ay yetmez ama en azindan 6 ay 1 sene gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bu arada istanbulda yaşadıım sıkıntıları soran olacaktır belki, hoş herkesin ortak dertleri. sabah 3'te işimden evime dönmüşüm, evime sadece 25 metre kala 8 kişi tarafından durdurulup gasp edilip bıçaklanmaya çalışmak (içlerinden birinin aaa bu bizim arkadaşın arkadaşı bırakın tamam demesiyle ölmeden eve ulaşmak), gece 1 gibi evimin dibinde müzik dinleyip dolanırken 2 kişinin (nerden geldiini bile anlamadıım) birden gelip omuzuma saırılıp boynuma dolanıp eee gardaş nediynn diye yine gasp etmek dövmek ve canları isterlerse ya da karşı koyarsam bıçaklayıp öldürmek istemeleri (2sinin arasından bir anda sıyrılıp sürreyya ayhan gibi deparlayıp karşı caddede bekleyen ve içinde bir kişi olduunu gördüüm siyah VIP vitonun camını tıklatmasaydım ve içinden şans eseri 8 tane yarmaa abi çıkmasaydı heralde gene bi bıçak yüzü görürdüm orda, allah korudu resmen) işte bu ve bunun gibi mezvular çok fazla. bunlar tinerci gaspçı vs. hani bir veya 2 darbe ile etkisiz hale getirip uzaklaşabileceğim bir teknik öğrenmek istiyorum. ya da nişanlımı (ilerde inşallah karımı) bir yere gece eğlenmeye götürdüümde sorun çıkartan şahsı etkisiz hale getirip ortamı sessizce terkememi sağlayacak kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 tv anteni gibi açılan demir coplardan al bi tane yada biber gazı. dövüşmeye falan kalkma gelir biri saplar yandan bıçağı öldüğünle kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Hmm.. o zaman sana kickbox'u öneririm ben. Basindan gecen olaylarda saldirganlar üzerinde teknik uygulayacagimm derken dogratirsin kendini. Senin icin en uygunu düzenli kickbox. Hedefini bulan bi yumrukla halledersin sokak serserilerini. Ama kacmak her zaman hayatta kalma sansi en yüksek yoldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi nerede oturuyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ist/fatih :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 O taraflarda güzel bir muay thai salonu bulabilirsen mutlaka git. Forum WT'ci dolu :) 2-3 yıl wt çalışan arkadaşlar var bizim salonda,hepsi başladıktan sonra muay thai hastası oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abooo sen döndün mü belarustan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 numberten said: O taraflarda güzel bir muay thai salonu bulabilirsen mutlaka git. Forum WT'ci dolu :) 2-3 yıl wt çalışan arkadaşlar var bizim salonda,hepsi başladıktan sonra muay thai hastası oldular. Abi su dövüs sporlarini eziklemeyin cidden cok amatör duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bende savunma sanatı yapan biri olarak hapkido önerebilirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 O yazımdan nasıl bir ezikleme çıkardın anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi o tarz gasplardan dovuserek kurtulamazsın gibi tinercilerde patlamalı silahlar olmuyor genelde.bi tane silah taşı cıkarınca kaçarlar ztn dovusmekten daha az riskli :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Synth degilmi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yerden taş alırmış gibi yapınca kediler kaçıyor ya sen de öyle yap kaçsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şeyle sölim; -üstüme bıçakla koşan adamı (bıçak sağ tarafta kaçaya kayın tutulur genelde aşağıdan yukarı doğru bi açıyla sokup sokup çıkarmak için -90-100 kiloluk üstüme yürüyen 3gen bi dayıyı -120kiloluk bi ayıyı -elinde şişe ile (kırık olmayan) üstüme gelen birini -kafaları güzel ama okadar da güzel olmayan 2-3 kişiyi -tekmesiyle bana doğru uçan kişiyi -beni arkamdan yakalamış birini -full tinerden hiçbişey hissetmeyen dayak yese anlamayan tinerciyi nasıl etkisiz hale getiririp ortamdan uzaklaşırım 30sn içinde. evet bu daha tatlı oldu, bu sorularumun cevapları hangi sporda şimdi? kick mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Aradigin kriterlerde 2-3 ay oldugu sürece sana hicbi uzak dogu dövüs sanati öneremem. Anca kickbox filan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 cemss said: bende savunma sanatı yapan biri olarak hapkido önerebilirim sana.bak onu baya merak ediyoum. bir de wt un oturması zaman alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Marveloth said: Aradigin kriterlerde 2-3 ay oldugu sürece sana hicbi uzak dogu dövüs sanati öneremem. Anca kickbox filan derim. peki ne kadar süre gereklidir acaba. olmadı artık yapıcak bişi yok, yaratıcam yani zaman yaratıcam, bişilerden feragat edicem ama sporu bırakmicam. o konuda disiplinliyimdir direk zaten, body buildin aylardır tek bir gününü bile kaçırmadım. ps: yani zaman bulursam hangi dövüş sporunu ne kadar süreyle tavsiye edersin dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 fenris said: cemss said: bende savunma sanatı yapan biri olarak hapkido önerebilirim sana.bak onu baya merak ediyoum. bir de wt un oturması zaman alır. hapkido tekvandoyla aikidonun karması olarak düşünebiliriz aslında.bacak arasına vurma kilit pozisyonlardan kaçma rakibin elini kolunu büküp diz tekme darbeleriyle etkisiz hale getirme gibi.tr de adam gibi öğreten salonu var mı bilmiyorum ama işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Simdi bak. Body buildingi severek yaptigin anlasiliyo. O yüzden vücudunu da cok iyi formda tutmak icin kick box öneririm sana. WT ile body bir arada gitmeyebilir zor olur. Zaman acisindan da üzer. Bazen en iyisini aramak yerine sana en uygun olani secmek daha mantiklidir. editledigin postu gec gördüm WT'yi bir ömür boyu derdim. Cok insanin yapiyo olmasi hepsinin süper WT'ci oldugu anlamina gelmez. Önceki sayfalardan biri patiyi WTci toplulugu gibi göstermis. Sen disiplinli calisirim zamanim var diyosan WT, senelerce gidemem diyosan KickBox derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dragonmax kısa sürede sonuç almak istiyorsan felsefesinde kuşak seviye atlama olan sporlardan uzak dur.çünkü olaya maddi bakılıyor çoğu yerde gelenler kuşak atlasın paralarını alalım tarzında uzatıyorlar sürekli süreyi. serbest sokak dövüşü kick box öğreten bir yerlere gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 cemss'te dogru söylemis. Bide isin o tarafi var. KB senin icin dogru olani gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben taekwondo yapıyorum.çalıştığım salonda karateci(avrupa şampiyonu),kick boxcu,kungfu cu hepsi var.tae kwondo ve kick box antremanları eğer kafa dengi hoca ve arkadaşlar varsa çok zevkli oluyor.ama taekwondo için geç kalmış olabilirsin.kick box denemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar