akinci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Gereken malzemeler: 1 BMW, 1 Nokia C7 ve 1-2 tane Japon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?73,5351530 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 nokya'yı kullanacak başka bi yer bulamayan caponlar delirdi. konu ile ilgili görüşmek istediğimiz nokya yetkilileri ürettikleri kötü telefonlarla ilgili konuşmaktan kaçındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Pehh eglenceye acilmis :/ Kapanabilir burasi o halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben arabanın yazılımını hackleyip yaptılar sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla arabaya bi hayli ekipman ekliyo herifler. Yani mekanik bi sistem de var. E o zaman bu herifler arabayı değil mekanik sistemi kontrol ediyo, olmamış diyor, ilk saniyelerde verdiğim reputumu geri alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 birde adamlar japon değil çinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 "roket adam" said: Ben arabanın yazılımını hackleyip yaptılar sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla arabaya bi hayli ekipman ekliyo herifler. Yani mekanik bi sistem de var. E o zaman bu herifler arabayı değil mekanik sistemi kontrol ediyo, olmamış diyor, ilk saniyelerde verdiğim reputumu geri alıyorum.sen çok yanlış gelmişsin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar