akinci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Gereken malzemeler: 1 BMW, 1 Nokia C7 ve 1-2 tane Japon
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?73,5351530
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 nokya'yı kullanacak başka bi yer bulamayan caponlar delirdi. konu ile ilgili görüşmek istediğimiz nokya yetkilileri ürettikleri kötü telefonlarla ilgili konuşmaktan kaçındı
akinci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Pehh eglenceye acilmis :/ Kapanabilir burasi o halde..
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben arabanın yazılımını hackleyip yaptılar sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla arabaya bi hayli ekipman ekliyo herifler. Yani mekanik bi sistem de var. E o zaman bu herifler arabayı değil mekanik sistemi kontrol ediyo, olmamış diyor, ilk saniyelerde verdiğim reputumu geri alıyorum.
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 "roket adam" said: Ben arabanın yazılımını hackleyip yaptılar sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla arabaya bi hayli ekipman ekliyo herifler. Yani mekanik bi sistem de var. E o zaman bu herifler arabayı değil mekanik sistemi kontrol ediyo, olmamış diyor, ilk saniyelerde verdiğim reputumu geri alıyorum.sen çok yanlış gelmişsin kardeş
Öne çıkan mesajlar