Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göğüs Ağrısı =(

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Bir iki şikayetim var sizlerle paylaşmak istedim. 2008 yılının yarıyıl tatili dönüşünde Çanakkale'den İzmir'e giderken otobüste garip bir durum yaşadım kalbim sıkışıyor gibi ateş bastı falan otobüsten indim daha Çanakkale'den çıkmadan. Acillerde, hastanelerde doktor doktor dolaştım o hafta boyunca nefes darlığı yaşıyorum diye. Kardiyoloji bir şey yok dedi kas ağrısıdır dedi.göğüs doktoru alerjik astım olabilir dedi fakat psikiyatr da gözükmesinde fayda var dedi. Psikiyatr Anksiyete ve Panik Atak dedi. İzmir'e gittim orada terapiye başladık falan 6 ay ilaç kullandım sonra kestim kendi kendime. Başlarda titriyordum ciddi anlamda korku bastırmıştı. Fakat bu tedaviden sonra epey atlatmıştım.

Burası işin özet kısmı tabi. Dün bir arazi çalışmamız vardı. Tepe bayır biz dolaşıp ölçüm yaparken epey yorulduk. Akşam eve dönerken göğsümün ortası ağrımaya başladı çok ağır bir ağrı değildi ama rahatsızlık veriyordu. Gece dayanamadım acile gittim.Doktor, EKG çekti bir göğüs filmi çekti bir ley yok dedi. Mide rahatsızlığımın olup olmadığını sordu.Bende aşırı derecede gaz şikayetimin olduğunu söyledim. Dolayısıyla da doktor midenden kaynaklanabilir dedi fakat kardiyologa görünmende fayda var dedi. Aynı olay üniversiteden beri sürekli başıma geliyor. Aynı ağrıyı 5-6 defa yaşadım. Her seferdinde kardiyolojiye ne bileyim acile gittiğimde hep reflüdür kas ağrısıdır falan dediler fakat beni ciddi anlamda bir korku sarıyor. Var mı aranızda böyle bir şey yaşayan?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi benzer bir ağrı bende de oluyor. Ben sigara kullanıyorum fakat günde 7-8 tane fazla içmiyorum. Sabah yatağımdan kalkarken, ya da çok yorulduğumda göğüs ağrısı hissediyorum ben de. Hastaneye gittiğimde senin gibi şikayetlerden kardiyoloji zaten bi şey demiyor, kas ağrısı deyip geçiyoruz.

Sanki sigara kullanmayınca öyle bir şey hissetmeyeceğim gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

reflüde yanma olmaz ki
ağza asit gelir boğazın anasını ağlatır o asitde
hatta kusturdur bile adamı

ki yanma herşeyden kaynaklı olur baharatı kaçırısın yanar
içkiyi kaçırırsın yanar
sarımsağır kaçırısın yanar

göğüste bişey yoksa kalbe bişey yoksa mideye baktırcan ordada bişey yoksa psikolojik işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...