Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Merhaba arkadaşlar, Bir iki şikayetim var sizlerle paylaşmak istedim. 2008 yılının yarıyıl tatili dönüşünde Çanakkale'den İzmir'e giderken otobüste garip bir durum yaşadım kalbim sıkışıyor gibi ateş bastı falan otobüsten indim daha Çanakkale'den çıkmadan. Acillerde, hastanelerde doktor doktor dolaştım o hafta boyunca nefes darlığı yaşıyorum diye. Kardiyoloji bir şey yok dedi kas ağrısıdır dedi.göğüs doktoru alerjik astım olabilir dedi fakat psikiyatr da gözükmesinde fayda var dedi. Psikiyatr Anksiyete ve Panik Atak dedi. İzmir'e gittim orada terapiye başladık falan 6 ay ilaç kullandım sonra kestim kendi kendime. Başlarda titriyordum ciddi anlamda korku bastırmıştı. Fakat bu tedaviden sonra epey atlatmıştım. Burası işin özet kısmı tabi. Dün bir arazi çalışmamız vardı. Tepe bayır biz dolaşıp ölçüm yaparken epey yorulduk. Akşam eve dönerken göğsümün ortası ağrımaya başladı çok ağır bir ağrı değildi ama rahatsızlık veriyordu. Gece dayanamadım acile gittim.Doktor, EKG çekti bir göğüs filmi çekti bir ley yok dedi. Mide rahatsızlığımın olup olmadığını sordu.Bende aşırı derecede gaz şikayetimin olduğunu söyledim. Dolayısıyla da doktor midenden kaynaklanabilir dedi fakat kardiyologa görünmende fayda var dedi. Aynı olay üniversiteden beri sürekli başıma geliyor. Aynı ağrıyı 5-6 defa yaşadım. Her seferdinde kardiyolojiye ne bileyim acile gittiğimde hep reflüdür kas ağrısıdır falan dediler fakat beni ciddi anlamda bir korku sarıyor. Var mı aranızda böyle bir şey yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Şimdi benzer bir ağrı bende de oluyor. Ben sigara kullanıyorum fakat günde 7-8 tane fazla içmiyorum. Sabah yatağımdan kalkarken, ya da çok yorulduğumda göğüs ağrısı hissediyorum ben de. Hastaneye gittiğimde senin gibi şikayetlerden kardiyoloji zaten bi şey demiyor, kas ağrısı deyip geçiyoruz. Sanki sigara kullanmayınca öyle bir şey hissetmeyeceğim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bende sigara kullanıyorum ama günde 5 taneden fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 reflü yapabilir o tarz ağrılare, endoskopi yaptır dicem ama öyle basit bir olay değil, doktora danış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Reflüde de bir yanma olması gerekmiyor mu yemek borusunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 reflüde yanma olmaz ki ağza asit gelir boğazın anasını ağlatır o asitde hatta kusturdur bile adamı ki yanma herşeyden kaynaklı olur baharatı kaçırısın yanar içkiyi kaçırırsın yanar sarımsağır kaçırısın yanar göğüste bişey yoksa kalbe bişey yoksa mideye baktırcan ordada bişey yoksa psikolojik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Göğüste yanma olur reflüde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şu zamana kadar kardiyologa ne zaman gitsem efor, eko falan hiç yapmadı ekg sonuçlarına bakıp nabzı dinleyip kan tahlili sonuçlarıyla karşılaştırıp bir şey yok dedi. O yüzdende kalpten şüpheleniyorum. Gerçi bildiğim bir kalp hastası da yok ailede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 capul said: Göğüste yanma olur reflüde... neyse sağlık hakkında konuşmayım esasen bende röflü var ama yanma şikayetim direk temin söylediğim sebeplerden oluyor neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 psikolojik bunlar hep, önce beyinde bitirceksin bunları. son dakika edit. bir izleyicimiz aramış, onun sorusunu alalım hemen.. buyrun hanfendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 keşke psikolojik olsa ama ağrı başladığı zaman 2-3 gün sürebiliyor. Dün başladı bu rahatsızlık sabah kalktım yine var ama çok çok daha hafif bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 tam teşekküllü bir hastanenin kardiyoloji servisine başvurmanı hatta özel muayene olmanı tavsiye ederim.kalp işi sakat iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Llama said: neyse sağlık hakkında konuşmayım esasen bende röflü var ama yanma şikayetim direk temin söylediğim sebeplerden oluyor neyse... sendeki röflüymüş zaten röflenin bi benzeri temin bende söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 koyruk çok kasıyorsun ha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bak şimdi de koyruk dedim tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 aha cevap gelmiş diye beklerken kermit çıktı topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar