MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Arkadaşlar, Pvp serverı hazırlanana kadar, isteyen birisinin sunucusu makinede barınabilir.. Bu süre 2 hafta olacak gibi gözüküyor. Ama gecikmelerden dolayı tarih uzayabilir. Öneriler gelsin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 isteyen birisinin sunucusu makinede barınabilir ilginç..[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ahha evet. Biraz karışık olmuş.. İsteyen birisinin sunucusu (utima online serverı=sunucusu), makinede(sunucuda=serverda) barınabilir..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Uğraşmaz kimse 2 haftalığına ..[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Kendine çok güvenen ve bana bi şans verilse bi haftada bilmemkaçbin kullanıcı yaparım direkde sponsor bulurum diyebilen birileri varsa onların işine yarayabilir ama güven meselesi filan girince araya kıllanır olay. Yinede hoş bir fırsat[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yanlız iş uzayabilir. Mükemmeliyetçi yaklaşılacağı için işe. Belli olmaz. Mesela 2 aydır sunucu boş.. 2 kere yarıda kesildi iş. Bu 3 . cüsü. O yüzden soyledim yani. ama zaman konusunda kesin tairh veremiyorum bu yüzden ne yazıkki..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Nedanko msn var mı hoca biraz daha farklı bi teklif sunabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ?? up![signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Eylül 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Millet sponsor bulmak için bi tarafını yırtar, sizin makinede 2 aydır boş.ULe sponsor olsa ben tek başıma açarım ama şans senden yana umarım iyi bir pvp shard açarsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar