Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar,

Pvp serverı hazırlanana kadar, isteyen birisinin sunucusu makinede barınabilir.. Bu süre 2 hafta olacak gibi gözüküyor. Ama gecikmelerden dolayı tarih uzayabilir. Öneriler gelsin..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Kendine çok güvenen ve bana bi şans verilse bi haftada bilmemkaçbin kullanıcı yaparım direkde sponsor bulurum diyebilen birileri varsa onların işine yarayabilir ama güven meselesi filan girince araya kıllanır olay.
Yinede hoş bir fırsat[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
Mesaj tarihi:
Yanlız iş uzayabilir. Mükemmeliyetçi yaklaşılacağı için işe. Belli olmaz. Mesela 2 aydır sunucu boş.. 2 kere yarıda kesildi iş. Bu 3 . cüsü. O yüzden soyledim yani.
ama zaman konusunda kesin tairh veremiyorum bu yüzden ne yazıkki..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Millet sponsor bulmak için bi tarafını yırtar, sizin makinede 2 aydır boş.ULe sponsor olsa ben tek başıma açarım ama şans senden yana umarım iyi bir pvp shard açarsın.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...