Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık iphone 3G 8gb siyah

rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

1 sene once aldıgım iphonemi satıyorm turkcellen aldım kontratı bitti hic bi sıkıntısı yok her hatla calışır jb falan yemedi oldugu gibi son sürüm softwaresiyle duruyor.

arka kabında ufak tefek derin cizikler var cok sıkıntı olursa degiştirip satabilirim orjinalligini bozmak istemedim blackberry 9700 bold ile takas olur fiyat onerilerine acıgım piyasayı bilmiyorum

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

rapboy, dark_soul'un dediği gibi bir şey var fakat iphone da var mı bilmiyorum. iPod Touchlar da 3G 8gb diye bir şey yok, yani 2. nesille aynı olarak sayılıyor. 3g 16 dan sonrası 3g olarak kabul ediliyor.

Tabi baltalamak gibi olmasın, iphone hakkında böyle bir şey söz konusu mu değil mi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kutusu falan garanti belgesi herşeyi duruyor bi kulaklıgı eskidigi için başka bi microlab kulaklık aldım onuda veririm yanında zaten.

bu arada cok iyi trolluyo arkadaşlar 3G diye telefon yok diyeni ilk kez gördüm

ankara içi diyen arkadaş buradaki telefoncularda 300 350 veriyor nakit zaten fiyatı yükseltirsen anlaşabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş burada telefoncu 350 380 civari veriyo zaten 300 ne yaptınız 1500 tl ye aldık zamanında. telefonun volume azaltma açma tuşu yerinden cıkık durumda ve üstünde ufak bi çatlak var okadar haberiniz olsun istanbuldayım kargo vs. oluyosa öylede yapabiliriz yada buluşabilirsek bi yerde son fiyat 400 nakit
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...