rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 1 sene once aldıgım iphonemi satıyorm turkcellen aldım kontratı bitti hic bi sıkıntısı yok her hatla calışır jb falan yemedi oldugu gibi son sürüm softwaresiyle duruyor. arka kabında ufak tefek derin cizikler var cok sıkıntı olursa degiştirip satabilirim orjinalligini bozmak istemedim blackberry 9700 bold ile takas olur fiyat onerilerine acıgım piyasayı bilmiyorum Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 mayhem geçende 1 aylık 3gs 900 satıyodu sanırım seninkide 600 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 arka kapakta cizikler var fiyat kırmak isteyen arkadaşlar olcaktır orjinal arka kapak 100 tl düşebilrm 500 e. yada BB BOLT takas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 3g 8gb diye birşey yok onlar 2g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 3G arkadaşım nerde yaşıyosun sen googleye yaz bi bak istersen. 3g ile internetteym hatta şuan Turkcellin 3GS den onceki kampanyasıyla aldım. suan piyasada 2G 3G 3GS ve iphone 4 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 rapboy, dark_soul'un dediği gibi bir şey var fakat iphone da var mı bilmiyorum. iPod Touchlar da 3G 8gb diye bir şey yok, yani 2. nesille aynı olarak sayılıyor. 3g 16 dan sonrası 3g olarak kabul ediliyor. Tabi baltalamak gibi olmasın, iphone hakkında böyle bir şey söz konusu mu değil mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bilip bilmeden sallamayın pls. http://reviews.cnet.com/smartphones/apple-iphone-3g-8gb/4507-6452_7-33064709.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi ben 8gb iphone 3g kullanıyorum, var öyle bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 telefonun adı iphone 3g. hdd kapasitesinin iletisim protokolu ile bir ilgisi yok. 3g hızında internetten faydalanıyor yani telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Herhangi bir sıkıntısı yoksa ve kutu içeriği tamsa Ankara içi elden 300 veririm. Aklında olsun çok çok lazım olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kutusu falan garanti belgesi herşeyi duruyor bi kulaklıgı eskidigi için başka bi microlab kulaklık aldım onuda veririm yanında zaten. bu arada cok iyi trolluyo arkadaşlar 3G diye telefon yok diyeni ilk kez gördüm ankara içi diyen arkadaş buradaki telefoncularda 300 350 veriyor nakit zaten fiyatı yükseltirsen anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 8inde dönecem ankaraya, elimde 5800 var ne kadara satılabildiğini öğrenmem lazım o telefonculara. Ona göre alabilirim aslında ama bir söz veremem tabiki bakalım. öm atarım öyle bir durum olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oha Dark_Soul said: 3g 8gb diye birşey yok onlar 2g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 garantisi devam eden 1 senelik iphone için bence 500 iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ankaradaysan 400'e alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dur sakin ol 400'e ben alıcam yakın zamanda ankarada :P birinç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arkadaş burada telefoncu 350 380 civari veriyo zaten 300 ne yaptınız 1500 tl ye aldık zamanında. telefonun volume azaltma açma tuşu yerinden cıkık durumda ve üstünde ufak bi çatlak var okadar haberiniz olsun istanbuldayım kargo vs. oluyosa öylede yapabiliriz yada buluşabilirsek bi yerde son fiyat 400 nakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 iphone alanlara oyuzden Oo gözüyle bakıyolarya 1500e alıyosun 500e satıyosun komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 çatlağın fotoğrafı ve genel olarak iphone un fotoğrafı var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Eralp said: çatlağın fotoğrafı ve genel olarak iphone un fotoğrafı var mıdır acaba?+1 bende almayı düşünebilirim ama fotoğrafını görmek lazım ilk başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 cihaz blackberry bold 9700 ile kafa kafaya takaslanmıştır ilginiz icin teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar