di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Selam, WotLK zamanindan kalan client'i upgrade edip raporluyken azicik oynamak istiyorum ama Blizzard'in sunucularindan ya da p2p sisteminden 32/64K'nin ustune cikamiyorum. Haliyle http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors adresinden tek tek lazim olanlari indirip update yapayim istiyorum ama WoW'un patch yapisini bilmedigimden ilk seferinde beceremedim. Update'leri yapmama ragmen 10gb indiriyorum bekle diyor bana. 1 - Elimdeki client'in surumunu tam olarak nasil ogrenirim ? 2 - Stage'ler nedir ? Hangisinden baslamak lazim indirmeye ? 3 - Sadece MPQ dosyalarini kullanarak update nasil oluyor ? Inen dosyalari Data klasoruna atmak yeterli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 p2p kaldırınca blizz patcher max hızla çekmesi lazım onu tıkayan şeyler varsa onları fixle, olmadı xxx to 4.0 bilmemne tarzı patchler varsa onları çekcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Patch.txt varmis bu arada WoW dizininde. En tepesinde "World of Warcraft Client Patch 3.3.3a" dediginden mevcut surumun 3.3.3a oldugunu var sayiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 full patch var mi diye bak, gerce devasa olur o dosya. yoksa da heralde tek tek, 3.1-3.2, 3.2.-3.3 diye sirayla yapman lazim, 4.0.3e kadar. allah sabir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 imkanın varsa en yakın net cafeden git çek en temizi veya rica et eş dosttan üşenmesinler getiriversinler iki dakka. hem ziyaret etmiş olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ben ilk patch'i yanlis uyguladim sanirim ilk seferinde. Client kendini 4.x.x saniyor ama degil aslinda. Heh. 5 kusur gb'lik olani indiriyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 torrentten direk cataclysm indir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Torrent ile ugrasmadan direkt hotfile falan abandim ama torrent'ten beter su anda. Bir 800-900k goruyorum, bir 100-200k. Cok dengesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar