Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 belli ki arkadaş duymak istediğini duymak için şeyetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 1 hafta çıktığın kişiye sevgili mi denir? flört olur o bir haftada kaç gün yüz yüze görüşenbilmişsinizdir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bence max 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abov ağır dram carmış meğersem ben 2. sayfadan okumaya devam edeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Erkek olarak cevap vereyim, kız arkadaşımın çok samimi olduğu erkek arkadaşının aynı zamanda eski erkek arkadaşı olduğunu öğrensem, önce geyikli baba türbesini ziyaret eder, sonrada seni pıçaklardır. Özet geçiyorum, senden öğrenirse iş yorucu olsada yırtarsın, başkasından öğrenirse, sinek ne kadar küçük olsada mide bulandırır hesabı, sorun çıkar bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 of burda cep telefonu mesajlarına geçiyorum Eski arkadaştan sevgili olur ama eski sevgiliden arkadaş olmaz, çünkü seven kalp asla unutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 odullusoru said: vaniLLe said: niye hemen kötü tarafindan baktiniz ki. tamam yalan söylemek, kandirilmak hos degil ama dediginiz gibi ''yalanci'' bi insan olsa su topigi de acmazdi kanimca. kendisi de pisman olmus sakladigindan. paylasmayi düsünüyor ki acmis topigi. korkmus kiz belli ki, tatsizlik yasanmasin istiyor falan. gelip o yüzden fikir aliyo. bu kadar acik durum. yalan söyleyen kız pişman olmazdı demek adam öldüren biri pişman olmaz demek gibi bir şey. kimin ne zaman ne hissedeceğine göre değerlendirmez insanlar. çocukla çıkmışsa eski sevgilisidir ve arasında bir şeyler olmuştur. hayır olmadı dedikten sonra pişman olması da jetonun çok sonradan düşmesi ile alakalı. aynı ortamdayız ya yalanım ortaya çıkarsa durumları pişman olduğundan bile şüpheliyim tedbir babında ele almış sanki. bir de ilk tanıştığında eski sevgilinin duvar yumruklama olayı varmış. sonuç yalan söyleyene yalancı derler. bir şeyden gerçekten pişmansan en azından gerçekleri itiraf edersin. ancak bu bile yalancı olmaktan seni kurtarmaz. yalan söyleyen pisman olmaz nerde demisim ki? elemanin yumruk olayi tabi asmis bi durum, ona bi yorum yapmadim ama yalan söylemeye yatkin olan yani fitne fücurla yalan söyleyen insan bence kuskuya bile düsmeden yalanini söylemeyi devam ettirirdi. ki kendisi de söyledi, söylemezsem bunu bilme ihtimali cok düsük diye. savunma yapmiyorum da pek objektif olmaya calistim. siz olayin icine ''meric'' kavrami girince köpürüyorsunuz normal, ben de köpürürdüm aynisinin kiz versionunda =) bi de kendisi arkadasimin arkadasi oldugu icin kötü niyetle yapmadigini az cok biliyorum, ondan sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 aynı kapıya çıkıyor. kelime oyununa gerek yok. arkadaşın olduğu için savunmak durumunda kaldığın için uzatmaya gerek duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yo onun icin savunmadim, ortaokulda kaldi o geyikler. kaldi ki arkadasim bile degil. neyse uzamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Klasik kız işte, durumu kurtarmak için yalan söylüyor sonra anlaşılacağını anladığı zaman yaptığı şeyi iyi amaç için yaptığını söyleyerek hem kendisine hem etrafına daha çok yalan söylüyor. Potansiyel boynuzlu arkadaşın öğrenme ihtimali olmasa hiç bir problem olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Bayagi 14 sayfa tartisilmis butun topigi okuyamadim, fakat ilk sayfada ki nil'in soyledigi gayet acik,net ve mantikli bilet kardes. En iyisi guzel bir anda cek karsina olay cok buyutulcek bir durum degilmiscesine konus guzelce.. Eger ki o da seni seviyor ve deger veriyorsa bir de kaybetmekten korkuyorsa anlayisla karsilar. Sonucta bayagi rahatsiz olmussun bunu sakladigin icin bunu, icine sinmedigini ve aranizin bozulma pahasina ona durust davrandigini soyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Sakladığı için değil yalanı ortaya çıkacağı için rahatsız sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Bu da iste herseye muhalefet. Ikisi de ayni kapiya cikiyor yavrum. Netice de sakladigi sey ortsya cikacagi icin rahatsiz. Sonuc olatak arasinin bozulmamasi icin soylemekte de kararsiz. Yani arasi bozulsun istemiyor ortaya cikinca. Allalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ona kucuk suprizinden bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Fakelerle fake olmayın arkadaşları. bilet diye kız nicki mi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Aradaki farkı anlamanı beklemiyorum zaten, zira bilet de anlayabilecek olsaydı bu topic açılmazdı hiç. Sen "ben değildim o virus girmiş" kalitesinde yalanlarla devam et, kimse senden dürüstlük dersi alcak kadar aşağıda değildir burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Hmm. Ok. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Bilet Vanille'nin alter egosuymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 velle ben yaptigini savunmadim, olaya sadece baska bir boyuttan yaklastim. beni karistirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oh 15 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 topik baık okumadım da şu gözüme çarptı vaniLLe said: Aluriel said: vaniLLe said: @forgiver: öyle seyler hissedilir. belki usta meriçtir, zayıf anını kolluyordur ? 3 sene hic bi meric dayanamaz. bkz. meriçler hakkında yanlış bilinen 101 şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Söyle nasılsa çıkar bir şekilde ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 15 sayfa okumadım. arkadaşın senden hoşlanıyo, o bir meriç. Yazılmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Hiçbir Meriç, Meriçlikten vazgeçmez. Sırf söylediğinden olay çıksa, 3 sene önceki Meriç gene summon olur ve en kötü 1 hafta yine çıkar arkadaş kalırsınız. Meriç is Meriç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ilk mesajdan sonraki boş trolleri okumadım da o çocuk üç sene yolunu gözlemiş net. başka bişey değil. çıkar olay kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar