deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 E-booklarını buldum toplu olarak da hangisinden başlasam karar veremedim. Çok fazla kitap var, wikipedia'da da alfabetik sıraya göre dizilmişler. Okuma sırası nedir? Ayrıntılı bilgi bulabileceğim bir yer falan biliyorsanız da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Hangi kitaplar var buraya yaziver bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 benzer soruma spacewolves omnibus tavsiyesi gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Çıkmış olanların hepsi var abi işte :) Ondan yazmadım. Ya fantasy kitapları falan da var bir de, yine de tek tek yazayım dedim ama yemedi gözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sırasını bilmiyorum da hammer of demons okumuştum ben çok güzeldi tavsiye ederim =P başka ne var grey knightlı ve güzel olan roman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 O trilogy sanırım, Grey Knights Dark Adeptus Hammer of Daemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar