kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Abimin arabası ilerde benim olabiliecek bir araba .. buna nasıl bir modifikasyon yapılır iç-dı$?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 modifiyesiz kalması mantıklı olsaydı burada tavsiye istemezdim..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Motoru için chip-tuning yaptırabilirsin,beygirini 5 arttırıyodu sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Chip dediğin şeyde 400 dolar fln[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: BOccOB, 28 Ağustos 2004 21:29 tarihinde demiş ki: 75 beygir oldu sana 80 beygiiir tamam artık kimse sollayamaz seni... Sen hiç corsa kullanmadın anla$ılan .. 1.2 motor bu mobilet değil ya bi$ey bilmeden yorum yapmayın lütfen..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: BOccOB, 28 Ağustos 2004 14:09 tarihinde demiş ki: valla yaparsında sonra öyle hırçın görünenen bir arabayla yukuşta zorlandığında bütün havan söner... 1.2 motormuş bende modifiyesiz kalması daha mantıklı... Herkes 1.6 veya daha üstü motor lu araba bulamıyor malesef. Herkes senin kadar zengin değil bununla idare etmek zorunda ve modifiye yapmak istiyor nedir bu tepki?[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 KingPin eğer chip tuning yapacaksan alt devirleri ve torku güçlendiren bir yazılım seçmeni tavsiye ederim. Ayrıca şehir içinde gayet iyi bir seçim. Çok yakmaz cüzdan söndürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bence arabana nos taktır :P[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Yahu Boccob kötü bişey demiyoki bence de haklı 1.2 motor nekadar zorlanabilirki? Bu motor'un modifiyeye açık bi motor olup olmadığını bile bilmiyoruz daha. Bence 1.2 motora ne yaparsan yap fazla bişey elde edilmez örneğin 5 beygir veriyosa bi chip 5 beygir için 400 dolar harcayacağına arabanın üstüne 400 dolar ekleyip 1.4 bişey alınır ne bileyim daha mantıklı işler yapılabilir. Yok ben 1.2 ile yarışa katılcam diyosanız size başarılar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 abicim neden kimse yardım etmiyor ? bu bölümün amacı nedir ya eleştri için mi ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 elleme 1.2 aracı en az 1.8 araba tavsiye ederim araba için[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Çok özür dilerim. sizleri rahatsız ettim konu kitlensin o zaman..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Valla KingPin gaz vermemi istiyorsan söyle ya :) Al bak başka bir minik araba adam ne hale getirmiş (copy paste cars from italy) I have read the Seicento side of Your site and saw the desperate outcry for comments on the Seicento. Well, I'd like to share my tuning experiences with you all on this lovely little pocket rocket. Some mods that have been carried out on the car: Model: Fiat Seicento Sporting Year: 1998 Engine: 1108 cm3 Max. Power output: 110 HP Max. Nm: 146 Nm Top speed: above 200 km/h Acceleration from 0-100 km/h: 7,5 sec. Modifications: Abarth MPI System, Abarth Eprom, enlarged valves (intake from 29mm to 32mm, exhaust from 27mm to 29,5mm), polished intake and exhaust channels, lightened and balanced crankshaft, Giannini racing camshaft, lightened & adjustable camshaft wheel, power boost valve, Champion Gr. A racing sparkplugs, Pipercross direct airfilter system, Supersprint Gr. A manifold, decated stainless steel 50 mm exhaust system, extra oilcooler, 6 speed Punto gearbox with shortened 1st and 2nd gears, lightened flywheel, Sachs Gr. N clutch and clutch plate, height and stiffness adjustable Novitec suspension ( lowered by 60mm on the front, 50mm on the rear), Novitec strutbrace, 6x14 ET29 light alloy wheels with 195/45R14 Yokohama A510 tyres. Extra oil pressure and temperature gauges and water temperature gauges have been installed..... .... and the car is for street use!! (Victor, Hungary) Al abi işte bu kadar uğraşırsan sen de alırsın 110-120 bg :) hem de 55 beygirden almış düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Tamam da nekadar harcamış onuda yazsana böyle arızalar var araba alıyo bi araba da üstüne harcıyo öyle yapana kadar 50 milyara honda accord fln alınır yani =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 illa 1000bg 4 turbolu arabami olmasi lazim modifiye edilmis olmasi icin adam ic dis yazmis, hemen motor motor, motor yoksa goruntu olmaz, belki adam soyle guzel 2 jant takacak camlari siyahliyacak, yere yakinlastirip, arkadaki corsa yazilarini silecek illa boyle bir araba gordunuzmu onun gazlamasi mi lazim ki adam 1.2 lik motorlu bir araci cok rahat 4000$ odeyerek 120-130 beygir yapar hemde varmi bilmiyorum ama 2.0 corsa dan genede 4000$ ucuz olur her insan illa cibir cibir 0 araba istemez, 1990 model araba alir, gunde 3 kez sanayiye goturur ama altina z4 versen gene onun kadar mutlu olur bu isler oyle hemen paraya en iyisi olmaya, sokakta makas yapmaya insan hayatni tehlikeye sokmaya gurultuden kafa patlaymaya bakmiyor zaten ben %100 eminim adam harcasa harcasa EN FAZLA 2 milyar harcar onlar yukarda yazdigim goruntuler [Bu mesaj Nefr tarafından 01 Eylül 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 infected anlatmak istediğim buydu sanki rally ye giricem de ne kadar aptalca yorumlar yapılmış ya ben iç dış dedim ama amacım zaten dış dizayn dı ama sizin aklınız fikiriniz motorda olduğu için illede motor illede motor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar