shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 nereden login yapıcam????[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 burdan (bu arada büyük harf topic açmışın değiştiriyorum...)[hline].... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 tamam sayfa açıldı burdan nereye tıklicam? boş bi kutu ve yanda menüler var?[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 solda create hero war ordan account ac[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos [Bu mesaj Saykoleo tarafından 08 Şubat 2003 09:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ortada boş kutu olmaması lazım... Ortada kullanıcı adı ve şifreni yazdığın kutu olması lazım :) Eğer Java yüklü değilse bilgisayarında böyle bir sorunla karşılaşabilirsin... XP mi kullanıyosun?[hline].... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 evet xp ne yapabilirim?[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Javayı yükleyebilirsin[hline].... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 nereden?[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RingWraith Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ya aynı sorun bendede var benimkide xp java link pls[hline]''The Nazgul they were; the Ringwraiths, the Enemy's most terribly servants; darkness went with them and they cried with the voices of death" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.