KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 soru1 <?php wp_list_categories ('title_li=<h1>' . __('Kategoriler:') . '</h1>' ); ?> şimdi burada ile kategoriler yazısının boyutuyla oynayabiliyorum fakat altında çıkan kategorilerin boyutunu ayarlayamıyorum. nerden nasıl yapçam genel bi bilgi verirseniz sevinirim.. soru2 bi sayfada gösterilecek blog sayısını nerden ayarlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sayfa serverdaysa gonderir misin adresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 www.sinekfilm.com sağ taraftaki kategorilerden bahsediorm.. yazdığım kod sidebar.php den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kategorilerin boyutu derken font-size'dan bahsediyosun sanırım. style.css dosyasından su satırı bul; #sidebar ul li { font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 11px; list-style-type: none; } degisikligi yapıp kaydet, oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 saolasın.. peki bir sayfada gösterilen post sayısını nerden ayarlayacağım.. bu böyle aşağı kadar uzancak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 onun icin de admin panel'in en altında settings > reading. max post ayarı var. default 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi bu arada arka plan büyük çözünürlükte yanlarda bitiyor kötü bir görüntü oluyor onu da şeyediverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 player sorunsuz çalışıyor mu? sanırım flashplayer ın son sürümünü istiyor. ama gayet hızlı bi player. onun dışında wallpaper benim yüklediğim resimden öyle duruyor? yoksa kodlarla mı halledilecek bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 resim kullanma arkada. kullanacaksan da boyle wallpaper gibi seyler kullanma. duz renk yap, gradient yap, ya da tiled background kullan. repeat edilerek kullanabilinen bisey olsun yani. cozunurluk farketmez o zaman. belirli bir boyutu olacak resim kullanacaksan illa height, width attribute'larını 100% yap ki tum cozunurluklerde butun ekran kaplanmıs olsun. ama yine de tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 evet öyle yapayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 body { background: url(images/bg.gif) repeat-y #fff; background-attachment:fixed; background-position: center center; color: #000; font-family: Arial, Verdana, sans-serif; margin: 0; padding: 0; } burda bi hatam var ama çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 images/xx.gif i 'images/xx.gif' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 onda sorun yok da ne yapmaya calıstın da yapamadın onu anlamadım. bi de background'u su sekilde yazarsan daha iyi olur. background: #fff url(images/bg.gif) repeat-y 50% 50%; compress etmis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yanlış klasöre atıyomuşum ya.. tamam hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 güzel bi bg ayarlarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 korsan film yasak. konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar