Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 merhabalar, ben bi server yapıorum mesela bi masada bi tane heal potion olcak ve player ona tıklayınca çantasına bi tane o potiondan duscek nasıl yapabilirim?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 o potiona on=@dclick triggeri ekleyeceksin dupe src.act.bounce zannediyorum böyle olur[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 o olmazsa o potiona on=@dlick src.newitem src.act.bounce return 1 ekle yanlız bu heal potion olacağı için çantasınada tıkladığı takdirde yine potion düşecektir o yüzden yeni item yazıp baseid yerine potionın idsini yazarsan daha iyi[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 beyler sole yaptım [ITEMDEF i_heal] ID=i_bottle_yellow NAME=Heal RESOURCES=4 i_rock_plain ON=@CREATE ATTR=attr_newbie src.NewITEM=i_potion_heal ,1 SRC.ACT.BOUNCE ENDIF ve masanın ustune koydum ama masadakinide icio[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 [itemdef i_heal_ver] defname i_heal_ver name heal potion id i_potion_yellow type t_eq_script On=@Dclick src.newitem i_potion_heal src.act.bounce return 1 buyur abicim.[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar