xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bilgisayar zannedersem göçmüş. tam anlamıyorum da neyse şimdi durum şu şekilde. .avi - divx player ı yükledikten sonra oluyor. bilgisayarı açtıktan sonra dos'ta karşıma tekrar yükleyin kurun gibi şeyler yazıyor. flash disk yoluyla halledebiliyor muyduk ? Zannedersem BIOS yoluyla yapıyoruz değil mi? peki bu dosyaları nereden temin edebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 usb yoluyla falan da yapamadım bir türlü. Windows Önyükleme Yöneticisin de kaldı bilgisayar. nasıl yaparım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Yüklediğin player içinde bir virüs olma olasılığını düşündün mü hiç? Sistem göçerten player'ı ilk defa görüyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 normal divx player eklentisi google chrome için en son onu yükledim ve ekran karardı ve daha sonra bu duruma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 usb takili olan aletleri cikar oyle dfene, yemiyosa hdd dosya sistemi zarar gormus olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dediğin gibi yemiyo hiç bi zımbırtı takılı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 netbooktan cok $ey beklemeyin abi. media player classic yukleyin yeter i$te. zorlamayin codec modec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Chip'te bir yazı okudum sanırım adamda haklı. codec-modec işlerinde çok başarılı olamıyorlarmış ekran kartları minnacık olduundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben yazdim onu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar