xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bilgisayar zannedersem göçmüş. tam anlamıyorum da neyse şimdi durum şu şekilde. .avi - divx player ı yükledikten sonra oluyor. bilgisayarı açtıktan sonra dos'ta karşıma tekrar yükleyin kurun gibi şeyler yazıyor. flash disk yoluyla halledebiliyor muyduk ? Zannedersem BIOS yoluyla yapıyoruz değil mi? peki bu dosyaları nereden temin edebilirim ?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 usb yoluyla falan da yapamadım bir türlü. Windows Önyükleme Yöneticisin de kaldı bilgisayar. nasıl yaparım ?
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Yüklediğin player içinde bir virüs olma olasılığını düşündün mü hiç? Sistem göçerten player'ı ilk defa görüyorum. :P
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 normal divx player eklentisi google chrome için en son onu yükledim ve ekran karardı ve daha sonra bu duruma geldi.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 usb takili olan aletleri cikar oyle dfene, yemiyosa hdd dosya sistemi zarar gormus olabilir.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dediğin gibi yemiyo hiç bi zımbırtı takılı değil.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 netbooktan cok $ey beklemeyin abi. media player classic yukleyin yeter i$te. zorlamayin codec modec.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Chip'te bir yazı okudum sanırım adamda haklı. codec-modec işlerinde çok başarılı olamıyorlarmış ekran kartları minnacık olduundan.
Öne çıkan mesajlar