KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 wordpressten hiç çakmıyorum fakat el atmayı düşündüm.. sorunum şudur ki; anasayfada fotoğraflar olacak sırayla başlık başlık girerim onları altında fotoğrafın yorumu. sonra sayfanın devamı gibi de olabilir fotoğrafın üstüne tıklayınca da olabilir. yeni bi sayfa açılacak yeni sayfada da daha ayrıntılı içerik olacak. bütün içeriği girdiğim zaman anasayfaya aşağı kadar uzanıyor diğer başlık gözükmüyor. nasıl yapacağımı bilemedim.. yardımcı olursanız sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gözükmesini istediğin yere kadar yaz sonra bu tagı koy altındakiler gözükmez http://www.deanlee.cn/downloads/deans_fckeditor_v1.5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 pek anlamadım ama resimleri post olarak mı atıyorsun yoksa portfolio page mi yaptın. eğer post olarak ise admin panelinden reading kısmından gösterilecek maksimum post sayısını ayarlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 tamam teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar