Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[2011] Sevgililer Günü Planlarınız

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

0ne said:

naapsınlar beni ya, kız olsam ben bile kendimle sevgili olmak istemem şahsen. Herhangi bi umut ışığı bile görmüyorum şu an için.

Para konuşur usta. çağırcağın ruslar seni bişey yapmıyıcak zaten. onlar parayı almaya bakıcak sen de zevk almaya bakıcan. bitcek gitcek. kalp kırıklığı yok pişmanlık yok üzüntü yok. neresinden bakarsan bak her türlü win
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Beyler sevgililer günü falan taze aşık eğlencesi, para kaptırmayın bu işlere.

Sevgilinizi her gün mutlu edecek ufacık bişey bile yapsanız yeter, sevgililer gününün bi esprisi yok.
Böyle düşünüp geçen sene buluşmamıştım bile, sonra pişman oldum. Hediye alacaktı, onu da "istemiyorum gerek yok böyle şeylere, sadece tek bir gün için kasmaya gerek yok" diyerek reddetmiştim, ona da üzülüyorum. Kız ne güzel distortion pedalı alacakmış bana...

Sevgili varsa değerlendirin abi, yılda bir gün sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bir takım planlar yaptım. sabah erkenden kalkıp malum gün için hazırlıklara başlıycam. öncelikle güzel bir duş (malum temiz olmak lazım) sonra sıkı bir kahvaltı (güç depolamak için). daha sonra çıkarım çiçek alırım ikisine de (evet çok çapkınım;)) bizimkilerin gözü yükseklerde değil çiçeğe tav olurlar. sonra eve döner üzerimi giyer ve beklerim evimde o büyük anı. önce kanepeme gider yastığına bir öpücük kondururum. kıyısına aldığım çiçeği iliştiririm. diğerini de bilgisayarımın ekranının köşesine. yine heyecanlı bir 14 şubat beni bekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...