0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 naapsınlar beni ya, kız olsam ben bile kendimle sevgili olmak istemem şahsen. Herhangi bi umut ışığı bile görmüyorum şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Beyler sevgililer günü falan taze aşık eğlencesi, para kaptırmayın bu işlere. Sevgilinizi her gün mutlu edecek ufacık bişey bile yapsanız yeter, sevgililer gününün bi esprisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 0ne said: naapsınlar beni ya, kız olsam ben bile kendimle sevgili olmak istemem şahsen. Herhangi bi umut ışığı bile görmüyorum şu an için. Para konuşur usta. çağırcağın ruslar seni bişey yapmıyıcak zaten. onlar parayı almaya bakıcak sen de zevk almaya bakıcan. bitcek gitcek. kalp kırıklığı yok pişmanlık yok üzüntü yok. neresinden bakarsan bak her türlü win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 SeaGle said: Beyler sevgililer günü falan taze aşık eğlencesi, para kaptırmayın bu işlere. Sevgilinizi her gün mutlu edecek ufacık bişey bile yapsanız yeter, sevgililer gününün bi esprisi yok. dinlemeyin bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 SeaGle said: Beyler sevgililer günü falan taze aşık eğlencesi, para kaptırmayın bu işlere. Sevgilinizi her gün mutlu edecek ufacık bişey bile yapsanız yeter, sevgililer gününün bi esprisi yok.Böyle düşünüp geçen sene buluşmamıştım bile, sonra pişman oldum. Hediye alacaktı, onu da "istemiyorum gerek yok böyle şeylere, sadece tek bir gün için kasmaya gerek yok" diyerek reddetmiştim, ona da üzülüyorum. Kız ne güzel distortion pedalı alacakmış bana... Sevgili varsa değerlendirin abi, yılda bir gün sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 antikapitalist marjinal olucam diye gereksizlik yapmayın abi tadını çıkarmaya bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bu konuda en kıdemlilerinizden biriyimdir evli olan patilerden sonra, beni dinleyeceksiniz lan. Saksı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 mağdurum ben mağdur mağdurum ben mağdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 //_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 SeaGle said: Bu konuda en kıdemlilerinizden biriyimdir evli olan patilerden sonra, beni dinleyeceksiniz lan. Saksı değilim. ne kıdemin var bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 olum ben hala 2 sene öncekini hatırlıyorum ya acınası bir adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Hala eski sevgilini mi arzuluyorsun yani... En kıdemli benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Aluriel said: SeaGle said: Bu konuda en kıdemlilerinizden biriyimdir evli olan patilerden sonra, beni dinleyeceksiniz lan. Saksı değilim. ne kıdemin var bilader 38+ ay bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 14 şubata kadar sokak kedilerini toplayıp, o gün sabah 8 akşam 5 tüm sevgililerin kafasına topladığım kedileri fırlatacağım.. net! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 .,., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 heh kıdem deyince ben de bişey sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Öyle bilader ehühe, gayet kıdemliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 topigi gorene kadar aklimda bile degildi lan. plan yapmak lazim plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 o gün için kendime eskort tutayım bende madem O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 basarım parayı diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 evet bir takım planlar yaptım. sabah erkenden kalkıp malum gün için hazırlıklara başlıycam. öncelikle güzel bir duş (malum temiz olmak lazım) sonra sıkı bir kahvaltı (güç depolamak için). daha sonra çıkarım çiçek alırım ikisine de (evet çok çapkınım;)) bizimkilerin gözü yükseklerde değil çiçeğe tav olurlar. sonra eve döner üzerimi giyer ve beklerim evimde o büyük anı. önce kanepeme gider yastığına bir öpücük kondururum. kıyısına aldığım çiçeği iliştiririm. diğerini de bilgisayarımın ekranının köşesine. yine heyecanlı bir 14 şubat beni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 anlamadım ki 2 sevgilin mi var yoksa annen ve xx(buraya diğer dişi akrabalar) için mi konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kırmızı balon çok anlayışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çiçekleri iliştirdiklerim en birinci sevgililerim. benim insanlarla işim yok. nanik_atak said: kırmızı balon çok anlayışlı ahaha farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 md5 said: anlamadım ki 2 sevgilin mi var yoksa annen ve xx(buraya diğer dişi akrabalar) için mi konuşuyosunabi bence biri sağ eli diğeri sol eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar