_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Tempest ben bildim bileli (5-6 aydır falan) aslen Terran oynuyor. Bunun yanısıra Protoss da oynuyor ve TvT sevmediği için Terranlara karşı bazen Protoss seçiyor ama yanlış bilmiyorsam oyunun başından beri main'i Terran. Zaten Battle.net'te de ladder'da Terranla 500 galibiyet alınca çıkan avatarı kullanıyor. Yani ladder'daki oyunlarının da en az %75-80'i Terranla. Edit: Ha Tempest şu an Türkiye'nin en iyi oyuncusu bence, ona bir şey demiyorum.
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Böyle narsist egoist, testosteron dolu mesajlar atmaya çalışıyorum ama olmuyor yav. Daha çok troll mesajlarına benzedi. :D Huun kusura bakma abi olmuyor bu narsizm olayı.
IntoTheRain Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bu gibi turnuvalarda veya stream edilen önemli maclarda oyunculuğun olduğu kadar kişiliğin ve alışmışlığında önemi vardır.Bunu turnuvada bunu gördük. Tempestin ilk ciddi offline turnuvası oldu. İlk turnuvalarda derece beklenen oyuncuların üzerinde baskı olur bu heyecana, heyecanda paniğe ve doğru karar verememeye yol açar.ve oyununu en az %30 aşağıya çeker.swarmın,oymanın ve bir çok eski oyuncunun bu tarz tecrübesizlikleri yok.wcg gibi büyük organizasyonlarda bulunuldu. hatırlayanlar vardır.Sugosu tr nin en bw oyuncusu iken kendisine wcg yi kesin alıcak tr de sugosu yenicek oyuncu yok dedikleri sene gidip hayatında mac vermediği Duke'e elenmişti.Turnuva tecrübesizliği,üzerindeki baskı,heyecan vs bir çok sebeb vardı.Ama bir oyuncu sadece oyunculuğu ile değil tecrübesi ile de anılmalı o yüzden Swarmı tebrik ederiz.Ayrıca şuda bilinsin ki.Swarm sc2'yi zaten sürekli olarak adeks internet cafede oynuyor evinde değil.Yani orası onun evi gibi.Tempest ında swarma karşı evinde oynadıgı macları skorları biliyoruz.Kısacası bir turnuvadan su sundan iyi oyuncuymus onu gördük veya su boktan oyuncuymus onu gördük gibi düşüncelerin çıkması yanlıs kimin ne kadar oynadıgını tartismakta yersiz.
Bursat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 IntoTheRain said: Sugosu tr nin en bw oyuncusu iken kendisine wcg yi kesin alıcak tr de sugosu yenicek oyuncu yok dedikleri sene gidip hayatında mac vermediği Duke'e elenmişti. Dostum Duke o kadar kolay lokma değildi bilirsin hatta benim gördüğüm en hızlı Terran oyuncusudur Sefa. Bir ara Kore'ye gitme olayı bile vardı. Yazdıklarına katılıyorum ama dip not eklemek istedim.
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bursat said: IntoTheRain said: Sugosu tr nin en bw oyuncusu iken kendisine wcg yi kesin alıcak tr de sugosu yenicek oyuncu yok dedikleri sene gidip hayatında mac vermediği Duke'e elenmişti. Dostum Duke o kadar kolay lokma değildi bilirsin hatta benim gördüğüm en hızlı Terran oyuncusudur Sefa. Bir ara Kore'ye gitme olayı bile vardı. Yazdıklarına katılıyorum ama dip not eklemek istedim. Duke 2002-2003'te okadar iyi değildi. Hatta o sene için bir favori sıralamsı yaparsak ilk5'e kesinlikle giremezdi. Duke 2004 ve sonrası kendini çok geliştirmiş bir oyuncudur. O yıllarda adsl türkiye'ye daha henüz yeni gelmişti ve bir çok semtte yoktu. B.netten oyun oynayanlar genelde kablo neti olan oyunculardı. Sugosu ozamanlar için iyi bir kablo net bağlantısı vardı ve 1 sene boyunca yabancılara karşı sürekli pratik yapmıştı. Türk oyunculara karşı çok bariz bir üstünlüğü vardı. Duke'un kendisi bile oyun almayı beklemiyordu çünkü Sugosu o sene her oyuncudan çok öteydi. Fakat o gün ne olduysa Sugosu önce gruplarda pvpde Turcoya maç vererek başladı. Fakat bunu kimse önemsemedi nasıl olsa mirrordır anlık hataya gitmiş olabilir diye düşünüldü ve seriyide 2-1 aldığı için 1 maçın önemi yoktu. Sonuçta Turco'da az buz bir oyuncu değildi ve Duke'ten o sıralar daha üstün bir oyuncuydu. Fakat Sugosu çeyrek finalde pvt'e duke çok sıradan 2 oyun sonrası elendi. 2003 senesi içinde o saate kadar her hangi bir turnuvada herhangi bir türk terran oyuncusuna bo3'te yenilmemişti.Fakat o gün duke'e yenilerek elendi. Bu da turnuva da çok iyi oyuncuların bile yenilebileceğini gösterdi. Finale kalan 3 oyuncu piceyüz , harris ve duke arasında oynanan maçlarda duke sugosuyu elemesine rağmen bekleneni veremedi ve 2 rakibine de yenildi. Final niteliğindeki maçta Piceyüz harrisi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Sugosu ise sonraki sene katıldığı wcg turnuvasında oyunu değişmedi fakat tecrubesine tecrube kattığı için aynı basit hataları tekrar etmedi ve çok daha sağlam bir piskolojiyle girdği turnuvada şampiyonluk aldı. 2005'te Duke avrupanın eniyi terran oyuncularından biri olduğunda ise wcg Türkiye starcraft ayağı çoktan iptal olmuştu. 2004ten beride Türkiye'de hiç bir wcgde starcraft düzenlenmedi. Zaten son 4 senedir bildiğim kadarıyla wcg bile yok.
Vanilya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya bırakın bu işleri swarm gelmiş herkesi ezip geçmiş adamı tebrik edeceğinize neler söylemişsiniz ben utandım wallah billah
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 chris resimleri falan ne zaman gönderirsin?
GosuHCl Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 replayler mevcut mu? bulamadım sanırım
Öne çıkan mesajlar