LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Güne kötü başladım uyandım her zamanki gibi kuşlarıma bakmaya gittiğimde erkek olan (ben öyle biliyodum) yuvada ters dönmüş yatiyodu :S son günlerde hareketsizdi çok ve eşine göre çok şişmişti,kuş kumu kullanıyordum ama 10 gündür kum vermemiştim bundan olabilir mi ? Durup dururken neden ölmüş olabilir ki. Çok üzüldüm ama pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Kaç yaşındaydı? Yaşlılıktan ölmüştür belki kendini suçlama yani ya da bi hastalığı, bişeyi vardır. Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 başın sağolsun hint bülbülleri çok güzeldir ya yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Katil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Dartanian said: Kaç yaşındaydı? Yaşlılıktan ölmüştür belki kendini suçlama yani ya da bi hastalığı, bişeyi vardır. Başın sağolsun. Yeniydi daha, suçlamaktan ziyade tecrübe olur diye kum vermedigimden mi öldü diye soruyorum,çok şişmişti ve ötmüyodu yuvadan çıkmıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Allah sevenlerine başsağlığı yakınlarınada sabır eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kotu olmus insan alisiyor ufacik bir kus dahi olsa eksikligini hissediyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 pascalnouman said: kotu olmus insan alisiyor ufacik bir kus dahi olsa eksikligini hissediyor yani aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 pascalnouman said: kotu olmus insan alisiyor ufacik bir kus dahi olsa eksikligini hissediyor yani gerçekten dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bir an önce bahçeye göm.(isteğe bağlı kafaya kazıkta dikilebilir.) bahçe yoksa saksı maksı bişi bul işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar