Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 var mi bu isle daha önce ilgilenen. hatta hazir framework varsa süper olur. dotnet'te varmi bilmiyorum. ha ses analizi derken microfondan gelen sesi analiz edip daha önce kaydedilmis sesle karsilastiracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 waveform olarak arastir birseyler cikar karsina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben de bir tuner programı yapmaya çalışıyorum ama yapamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 frekans süzgeçleri, konvolüsyon, fourier dönüşümleri ve güç spektrumlarınla size başarılar dilerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ayrıca eşit uzunlukta ses dosyaları olmayabilir bunlar.. dolayısıyla dynamic time warping algoritması da işine yarayacaktır. araştırmadım ama hazır bir kütüphane vs. yoksa, zor bir konu gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Var hazir API ler fakat free degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hocam apiler icin link verebilir misin. Gercekten zor bir konu bakalim ne cikacak ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 niye illa c# niye baştan kendini sınırlandırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aslinda C# disinda baska dilde olabilir mesela Delphi cok daha iyi birldigim senelerdir calistigim dil. ama eskisi kadar destek yok özelikle satiltikdan sonra baya popülerligini kaybetti. Bunun yaninda C# ise .net le her daim gelisen bir dil ve microsoftun destegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar