Harir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 escape said: abi bana şöyle saglam bir dram filmi önerecek var mı ya? dram olsun böle filmden sonra oturup bi sigara yakıp düşüniyim gözlerim dolsun bi artistliğe baglıyım falan he? Forrest Gump beni etkilemişti baya dicem ama leon diye bir film vardı gibi olucak heralde:D.Zaten izlemişsindir.Yoksa hala izlemedin mi!!1one
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 klasör hakkaten dandik sayılır 4'te 3'ünü falan ben indirmedim zaten vaktinde almıştım başka bir harddiskte bulunca ama izlemeye izlemeye kaldılar öyle ayıklayıp izlemeyeceğimden emin olduklarımı sileyim bari hakkaten öyleyse devam edin şunu izle bir ara şeklinde :P herkes farklı bir film önerince önerilmeyen başka bi filmi seçtim :D daha doğrusu hazır tv varken yüksek çözünürlüklülerden izleyeyim dedim. neyse http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTU5ODY5NjY0Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMDI4OTQyMQ@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg http://www.imdb.com/title/tt0067927/ kült film diyorlar ama neden kültü doğrusu kültürüm yetmedi dfsfds izlemesi zevkliydi ancak öylesine bir tv filmi gibiydi de bir yandan.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ahmedinejad said: the reader. çıblak kate winslet çok iyiydi. film de iyiydi. çüşş çok çıblakmış. hatta o resmi spoda koycaktım da, ona artık ban gelir die koymuyorum link bilem veremiyorum direk öeh
zeper Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 merhcant of venice,the kite runner,reader...eğer scarlet seviyorsan da match point öneriyorum.
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 escape said: abi bana şöyle saglam bir dram filmi önerecek var mı ya? dram olsun böle filmden sonra oturup bi sigara yakıp düşüniyim gözlerim dolsun bi artistliğe baglıyım falan he? the road..
liberal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 di said: Devrim Arabalari -- Mukemmel. up up
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Australia 3 saat'e yakin sürüyo nerdeyse. Onu böyle harbi bos zamanin oldugunda izle. Biraz yavas giden bi film ama izlenmeli.
throine Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Dragonmax said: ahmedinejad said: the reader. çıblak kate winslet çok iyiydi. film de iyiydi. çüşş çok çıblakmış. hatta o resmi spoda koycaktım da, ona artık ban gelir die koymuyorum link bilem veremiyorum direk öeh çıplak olan sadece kate değil aklınızda bulunsun. sdf
Öne çıkan mesajlar