misroiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 DeepHolm'a gitmek için neye başvurcaz? nerden gidiliyo? lvl 82 için zormu olur yoksa tam zamanımı? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 83 olman lazım. 83 olucna quest verio zaten board. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 muhtara sor o sana yön tarifi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 muhtar yarım gün çalışıyomuş halktan birilerine soriyim dedim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 We don't go to ravenholm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 deepholm başlangıç questi 82dir. hyjal/vashj'irden gear topladıysan zorlanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ahmedinejad said: 83 olman lazım. 83 olucna quest verio zaten board.82 edit: ov şit. üstteki mesıcı görmeyip biliyom biliyom naraları atarak abandıydım lan halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 82yse ne güzel o zaman. genelde hyjalden 83 olup çıktığımdan öyle zannettiydim. 83 de ulduma gidiliyordu sanırım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 misroiz said: DeepHolm'a gitmek için neye başvurcaz? teşekkürler nüfus kağıdı önlü arkalı siyah beyaz fotokopisi + muhtarlıktan ikametgah belgesi + sabıka kaydı ile en geç 3 iş günü içerisinde müracaatını belediyeye yapıyosun, onlar seni sıraya sokcak. hmm bayatladı artık bu tür espriler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar