Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ekim ayında aldığım 3 yıl garantili asus 5970 kartımı satıyorum. Kart sıfırdan farksızdır. İstanbul içi elden verebilirim. Fiyatı 900 lira... Kartın fotoğraflarını eklerim daha sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 900 .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bu diilmi o ? 900 iyi fiyat yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fiyat iyi zaten ama 500 olsa bile alamam ben onun için öyle bir tepki verdim hheuue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 aslında bu kartı alıp eyefinity yapılabilir ama çok tuzlu olur öyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Resimlerde de görüldüğü gibi kutusu, faturası, ıvırı zıvırı, herbişeyi tamamdır kartın. Eksen bilgisayardan alınmıştır ve faturası mevcuttur. Eğer firmayı beğenmedim derseniz bir sıkıntı olduğunda Asus'un Türkiye teknik servisi olan çizgi elektroniğe götürüp 3 yıllık garantiden faydalanabiliyorsunuz. Forumdan referanslarım da vardır. Moderatör cavanagh arkadaşım olur. Bu arada trollemediğiniz için de teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Kartın şekli bile kral, sıf bu karta uygun olsun diye yeni pc toplatır valla :P umarım satarsın, iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gotik Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 özel mesaj attım ama cvp gelmedi ekleyin görüşelim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar