md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kaynağı zaten belirticen de işte kaynağı belirttikten sonra bir sorun çıkabilecek yer kalıyomu diye sorduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Kopya içerikle sitenizin bir yere gelmesini beklemeyin. Google'da zaten kopya içerikli siteleri sevmez sandbox'a atar junk site olur çıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kopya içerik dediğinde 1 sayfalık yazıda 1 paragraflık bir kitaptan alınmış bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 throine said: Kopya içerikle sitenizin bir yere gelmesini beklemeyin. Google'da zaten kopya içerikli siteleri sevmez sandbox'a atar junk site olur çıkarsınız. Evet bide şu var.Orjinallik - Kopyala yapıştır metin dengesi var.Eğer o dengeyi aşarsan Google sandbox'a atar Google'da siten çıkmaz.Durur birde onu sandbox'dan çıkarmak için uğraşırsın. kısaca siten varsa Google kurallarına uyacaksın. editella: ekleme; hocam 1 sayfa paylaşırsan bir düşün google'ın siteni kapatma şansı var mı? dışarıda o kadar kopyala yapıştır site varken? Bunu sorman biraz anlamsızca.Ama döşersen her tarafa kopyala yapıştır biliyorsun sende nolacağını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sandbox sandbox diyosunuzda google da x konusunu araştırdım geçen en başta çıkan 6 siteye girdim 6 sında da aynı yazı noktası virgülüne kadar aynıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 senin konu direkt sandbox'taymış dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 hocam sandbox var, google ban var. buyur oku bu sayfada sandbox ve google ban olan kısımları http://www.webhatti.com/web-tasarim-ve-hazir-kodlar/217737-sandbox-nedir.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 asdasdA D: ya zaten blog kurupta para kazanma devri geçti gibi birşey. yeni konularla teknolojilerle ilgili açılan bloglar tutabilme ihtimali yüksek. ha blog dediğin şey zaten temelinde millet gelsin görsün girsin takılsın sitemde diye kurulmalı. mesela ben şu an kurduğum blogda biraz yazı biriktirip 50 60 kadar, facebook reklamlarına başlamayı düşünüyorum. Sırf hevesten yani facebooka reklam verim inceleyeyim reklam sonuçlarını bi nevi araştırma gibi olsun falan diye yoksa başka amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben gecikmişim sanırım cevap vermek için ama di işe gorustugumuzde ben broker bir site yapmak ıstemıstım borsa komisyonerlıgı yapan bir site acıcaktım di ile internet sitesiyle fiyatla ilgili sorun yok onlara daha gelmeden imkb guncel bilgiler ve direk alım satım programı ıcın bayaaaa fiyat ıstıyor beyler uyarmadı demeyın. Bu olmadıgından yoksa daha oyle hosting web neyse ıste onların hıc bırıne gelememıstık konuyu konusurken bu lazım dedı sordum essek yukuyle para dediler yok bende dedım olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar