Gainsbourg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 eh dedim bi protection başlığı şart , vard a ben mi görmedim yoksa :S Genel olarak stat , talent , hit exp cap ve özellikle mastery'nin öneminden bahsederseniz sevinirim .bide cok damage alıyorum hc'lerde benden mi kaynaklanıyor diye düşünmekten alamadım kendimi, hani itemlerde öyle cok fena degil 351 lvl . stat'larda mı bi sıkıntı var ? http://eu.battle.net/wow/en/character/boulderfist/killmath/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 mastery>stamina>parry>dodge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 her itemını masterye reforgela bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 neyi yicem itemlerden , yani neyi alıp mastery'e çeviricem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bide protection warri'de exp ve hit cap % kaç olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 haste crit priority reforge için sora hit expertise geliyo sonra dodge hit ve expertise baya gereksiz. threat problemi varsa zaten reroll mario online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 blockun aşırı düşük, %50 falan olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yeşil stamina trinketi ne bide ya hiçmi düşmedi başka bişey fbndn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 parryn dodgedan yüksek olsun bide hep, parryden hold the line alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 normalde fury oynuyordum hc lerde . o ara düizdim cogu protection itemi ama malesef hic trinket düsmedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 impetuous query falan çak auction housedan istersen ucuzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mastery>stamina(150k felan yap ama hp)>Parry - Dodge (ikiside 10% kafi epik gear yapana kadar) Expertise ve hit ile kendini kaybetme mavi gear ile çok stat ayıramazsın onlara ki yüksek hp ve vengeance ile yeterince threat yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Cons said: parryn dodgedan yüksek olsun bide hep, parryden hold the line alıyosun Dodge ile farkın artması sağlıklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 %5 demiyoz aga işte önde tutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 block raitng %50 cap mi oluyor yoksa 'şimdi bi sıkıntı yaratmaz raid'lere glince düşünürsün tarzı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yok cap değilde yapması kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bütün itemleri reforge yaptım fakat parry hala dodge'yi gecebilmis degil . %10 a indiremem zaten su haliyle . dedigin gibi sırasıyla mastery e cevirdim bütün itemleri . üzerinde mastery ve dodge olanların , dodge'lerini parry'e cevirdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 %43 suan block raitng , daha gerekir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 iyidir ya yeter heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 102.4 yap işte bufflu combat coverageyi(bufflarla doge parry block mob miss) şeker gibi olursun epiclenincede hite yönelme ama expertise gidebilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 NASI HEASPLIYOZ ONU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 mob miss kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bi bana da baksanız, yapmam gereken reforge vs. bişiler var mı? http://eu.battle.net/wow/en/character/ravenholdt/vidak/advanced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yunusemre said: bi bana da baksanız, yapmam gereken reforge vs. bişiler var mı? http://eu.battle.net/wow/en/character/ravenholdt/vidak/advanced Helm, shoulder, wrist, leg ve trinketteki dodgeları masterye reforgela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar