dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 çok hoş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 oyuncular kadar seyircileride turnuva da görmek istiyoruz.dost arkadaş kankalarınızı kapın gelin sc2 ile ilgilenen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 pekaziz said: Konuyla alakasız da listede göremediğimden soruyorum, fevax bıraktı mı oyunu? tunca ile bizim staj var düzene sokana kadar biraz inactiviz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GosuHCl Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben geliyorum, yanımda da bi tane arkadaşımı getiriyorum izleyici olarak o zaman hadi bakalım this is gonna be LEGEND--w8 for it--DARY--Yeah HIGH FIVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Son gelen haberlere göre sugosu ve anzelot gelmeyecekmiş. 2 kişilik slot açılmıştır. Kayıt olmak isteyen oymanak isteyenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Gelmeyi çok çok ama çok istedim fakat firma da bir konu üzerine seminer verilecek o yüzden gelemiyorum. Akşama kadar yetişmeye çalışacağım. Bu güzel organizasyona katılacak ve izleyecek olan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 TEMPEST bilader ben yarın arabaya geliyorum, nasıl buluşucaz napcaz kararlaştırmamız lazım, iletişim (mail, msn vb.) bilgilerinin bi' kısmını PM atarsan iyi olur. Not: Beşiktaş'a Avcılar'dan gelicem, başka takılacak varsa haber versin, yolun bi' kısmına kadar araç biraz kalabalık olacak ama yine de mümkün olursa düzenleme yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bende cıkıyorm birazdan 5 10 dk gec kalabilirm yön bilgim saolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar