LM Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 oyuncular kadar seyircileride turnuva da görmek istiyoruz.dost arkadaş kankalarınızı kapın gelin sc2 ile ilgilenen.
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 pekaziz said: Konuyla alakasız da listede göremediğimden soruyorum, fevax bıraktı mı oyunu? tunca ile bizim staj var düzene sokana kadar biraz inactiviz
GosuHCl Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben geliyorum, yanımda da bi tane arkadaşımı getiriyorum izleyici olarak o zaman hadi bakalım this is gonna be LEGEND--w8 for it--DARY--Yeah HIGH FIVE
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Son gelen haberlere göre sugosu ve anzelot gelmeyecekmiş. 2 kişilik slot açılmıştır. Kayıt olmak isteyen oymanak isteyenlere duyurulur.
Bursat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Gelmeyi çok çok ama çok istedim fakat firma da bir konu üzerine seminer verilecek o yüzden gelemiyorum. Akşama kadar yetişmeye çalışacağım. Bu güzel organizasyona katılacak ve izleyecek olan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim.
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 TEMPEST bilader ben yarın arabaya geliyorum, nasıl buluşucaz napcaz kararlaştırmamız lazım, iletişim (mail, msn vb.) bilgilerinin bi' kısmını PM atarsan iyi olur. Not: Beşiktaş'a Avcılar'dan gelicem, başka takılacak varsa haber versin, yolun bi' kısmına kadar araç biraz kalabalık olacak ama yine de mümkün olursa düzenleme yaparız.
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bende cıkıyorm birazdan 5 10 dk gec kalabilirm yön bilgim saolsun :D
Öne çıkan mesajlar