kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 modemde 4 giriş var daha önce sürekli bağlı olan pc de sıkıntı yok hatta bu yazdığım pc o pc tanıdınızmı ? herneyse asıl sorun şu laptopu modeme kablo ile bağladım bu sabah (modem kablosuz değil) ilk başlarda hiç bi sıkıntı yoktu. 2 3 saat normal bi şekilde net vardı. sonra bi anda sayfa açamamaya başladım. msn e hala bağlıydım ama. sonra noluyo lan dedim sayfa açamadığımı farkedince. herşeyi denedim kendi yöntemlerimle. kabloyu bile değiştirdim (çok saçma zaten bu) modeme reset attım az önce ilk başta var gibiydi, ümitlendirdi. google açıldı arama yaptım sonuçta verdi. sonra baktımki google dışında hiç bi sayfayı açamıyorum. arama sonuçlarınıda açamıyorum zaten. sadece arama yapıyo bırakıyo. sorun nedirki. bu gün doğum günüm iyi davranın bana hadi. hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 artık google da yok beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 modemin fi$i takili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bilgisayar modemi görüyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne bejledim ne buldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 webcam varsa goruyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 her neyse bu kadar geyik yeter. modemin sayfasina ula$abiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 vay zalımlar eet eet ulaşabiliyorum modemin sayfasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bütün ışıklar yanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Laptop da dns ler otomatik mi ? Değilse otomatiğe alıp birde öle denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 adsl degerlerine bak dicem ama diger makinede net cali$iyo diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 çalışıyo bu pcde dns otomatik onları en başta kontrol ettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 tamam o zaman baglantilarda sikinti yok. otomatik ip almasin, sen ver ip yi bi de oyle deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 modem neydi bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 aztech diye bi salak marka airties vardı ben düşürdüm geçen gün yalan olduydu herneyse el ile girince ipyi düzeldi daha önce denemiştim ama büyük ihtimal, salak ben gidip 192.168.1.1 diye ip verip modemin ipsini yazdım oraya. şimdi 192.168.1.76 yazdım oldu teşekkürler ama çok yavaş lan internet şimdide o bilgisayarda. bunda cayır cayır onda çok yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ona da manuel gir. htpc yi kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 eger kullanirim diosan evde fazladan xoom x5 var kablolu. eski kirallardan, vereyim sevabina kullan kablolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oha antalyadaki modemim o benim direk 4 kere yıldırım düştü, modem yalan oldu, gittim her seferinde x5 almıştım askhdgas haftasonu maça gelirken getirirsen alırım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Esh said: ona da manuel gir. htpc yi kapa. ip manuel girdim htpcyi nerden kapıyozki la akshdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 kastiriyor olabilir o yuzden kapa dedim. her taktigin makineye manuel giricen ip yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 tamam tamam sağlam bi dns buldum cayır cayır işliyo herşey çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 var ya evde boyle abuk subuk donanim var bissuru. mesela 2 tane q klavye bi tane F turke mac klavyesi falan var. eski motorola modem var, pci ses kartlari, usb karti sata2 controller falan var. kablolar, adaptorler cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Abi adamin sorunu ilk dakkadan belli etmis kendini ama biriniz cikip DNS dememissiniz. Lafim ozellikle size sayin guru, birak o title'i geri. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ulan bi dns yüzünden nete giremiyoz eskiden böylemiydi be evde herşey otomatik niye böyle olmuyo hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 dns yuzunden olabilme ihtimali gelmez ki insanin aklina. adam diger makine de cali$iyo diyo. ha tabi burda modeme direk dns girmek yerine her makineye ayri ayri dns girmi$ olacagi varsayimini du$unemedim. her modemde de olmayabiliyor dns bolumu ya da kilitli olabiliyor ttnetten aldiysaniz. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar