kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Arkadaşlar merhaba, Yine saçma sapan bir problem ile karşınızdayım. Pederin notebookuna gebe kaldığım şu dönemlerde kablosuzun dns ayarlarını değiştireyim derken netten oldum. Ethernet kablosunu taktığım vakit bir sorun olmamakla birlikte kablosuz olarak nete giremiyorum. Kablosuz ağa bağlı gözüküyor ancak hiç bir site açılmıyor. Buna rağmen otomatik dns al dedim, başka dns ler kullandım ıh ıh olmadı. Ne önerirsiniz? İşletim sistemi xp modem ise ZyXEL zyxel p-660hw-t1 v3 keşke dns ayarlarını silmeden kaydetseydim onları da hatırlamıyorum. Kaldık böyle saçma sapan. Lütfen bir el atın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 said: Pederin notebookuna gebe kaldığım şu dönemlerde kanka eyvalla hiç güleceğim yoktu :) sen dns ayarlarını değiştirmeden önce, daha önceden orda bi dns yazıyor muydu? yoksa default muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yazıyordu abi bende hıyarlık edip sildim dan dun, pişmanım :( yarın kablosuz ağa giremezse peder bey delirir, kimse de ehu ehu ethernet kablosunu tak o zaman demesin, modem ütopik bi yerde bi de ayarları bozduğumu pedere izah etmek ölmekten daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sistem geri yükleme den düne al ayarları. düzelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 muhtemelen baban yazmadı o dnsleri. pcyi kim kurup verdiyse babana "ahanda böle kullancan dayı. şuralara şuralara dokunma. böle iyi gezersin sorun ollmaz nette" demiş ve babana hiçbir bilgi vermemiş. muhtemelen kablosuz ağ o dnslere göre kurulmuş. o dnslere ihtiyacın var. ya da google ip open dns bi dene bakalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Aluriel said: sistem geri yükleme den düne al ayarları. düzelir belki düzelmez arkadaşım program mı bu? 10 byte lık rakamlar. o tarz şeyler düzelmez sgy ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sen benim dediğimi yap bi düzelmezse ararsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 lol hayatımda hiç sistem geri yükleme yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 başlat > donatılar >sistem araçları > sistem geri yükleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bi olayı yok ne sorarsa next de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sistem geri yükleme işe yaradı lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 NASIL LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yaramaması için ne sebep olabilir ki. escape boş konuşuyor her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Aluriel said: bi olayı yok ne sorarsa next de geç özür dilerim kardeş ben bunun gerçekten işe yaramıcağını düşünüyodum. altı üstü 2 satır yazı çünkü. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi valla bende hiç inanmıyordum ama kharon'a eziyet çektirmeden evvel denemekte fayda var diye düşündüm, sonuç mutlu son sdfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sistem geri yukleme, sistemi belli tarihteki ayarlarina donduruyo, niye ise yaramasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 cok sukur, bi korkulu kingpin ruyasi da boyle son buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ahsdfuhfsd olum ne ballı adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sen ne kadar cenabetsen o kadar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar