smarthan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ya bende hd4850 vardı bi ara. sonra fanı çok hızlı çalıştırıyodum falan derken fanı parçalandı. neyse işte çıkardım ben de geçici olarak eski 8500gt kartımı taktım. buraya kadar sorun yok. ama işte atinin ccc yi sildim. 8500ün driverları kurdum. kabul etmedi sorun çıkardı falan. windows 7 kendi kendine netten driver çekti. engelleyemedim çok uğraştım falan. ha diceksiniz ne güzel olm win7 senin için yapmış. iyi güzelde x1550 driverı yükledi. başka bişi kabul etmio. kartı ati sanıyo falan. yani 8500 öle çok kötü bi kart deildi ama işte böle olunca minecraft bile zor açıyorum falan. nası düzeltirim bunu dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Çok ilginçmiş bu dediğin. Nvidia ekran kartı Ati sürücüleri ile sorunsuz çalışıyor ama performansı düşük. İlk defa duydum bunu... Sana tavsiye edebileceğim tek şey şu anda Ekran kartının üreticisinin web sitesinden güncel driverları yüklemen. Yapabiliyorsan Güvenli Kipte, olmuyorsa normal şekilde yüklemeye çalışman. Hatta gerekiyorsa Driver'i kendin seçerek yükle yemediği takdirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ya hocam yaptım onu. ama şimdi pek teknik olay bilmiyorum. uninstal falan ediyorum ccc yi. tmm ccc yok oldu. ama kendi kendine windows driver çekmeye başlıyor hemen. bitti demeden de iptal edemiyorum. benim klasörü hedef görsterip bunu yükle diyorum. x1550 için daha güncel driver diyor. poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Hocam şimdi Bilgisayar'a sağ tıkla, özelliklerden, gelişmiş sistem ayarlarına gir. Oradan Donanım sekmesine gel. Donanım yükleme seçeneklerinden şu ayarları seç. Artık internetten sürücü indirmeyecektir. Git şimdi aygıt yöneticisine ve sürücüyü uninstall et. Kendi sürücünü göster. Büyük ihtimalle bu sorununu çözecektir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 saol bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 "driver sweeper" adlı yazılım ile eski driverin bütün artıklarını silebilirsin. sistem de ati namına ne varsa siler.. üzerine temiz bir şekilde nvidia driverini kurabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar