cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 http://www.magazinmakinesi.com/habergoster.asp?haberid=3284&kat=4 nihayett yaa . sonunda onay çıkmış. daha modern ve daha güzel bir stad olacak insallah. gerçi inönü zaten her beşiktaş maçında yıkılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 FİLAŞ FİLAŞ FİLAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 orda haber resminin yanına kocaman ve şekilsiz bir reklam koyulursa o haber okunmaz site de tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 magazinakinesi gibi bir siteyi harbiden takip ettiğin inanacındayım şuan... Açtığın başlıkların yarısı ordan. Yandık... Çocuklarım patiyi göremeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 adam belki de alexaya kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yaa takip ettiğim begendiim bi site ordan konu açmamın ne sakıncası var. siz böyle yaptıkca daha bi bağlandım oraya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aahahah yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 neyim sitenin sahibiyim ben yoksa yok artıkkk banane yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 güzeller galerisi fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 adam inanilmaz ama ole itici olduki hicbir haberini okumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sadece buraya açma ama dh ye darkhardware e falan da yaz stumblela redditle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 delimanyakcapkin ne dememi bekliosun anlamaıom ki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yazılardan reklamları kaldır. zaten tıkladığında sen kazanmıyosun masa kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ne diyosun ya. herkesde herşeyi biliyo ya canım memleketimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 CEYDA ATEŞ FOTOĞRAFLARI, CEYDA ATEŞ RESİMLERİ, CEYDA ATEŞ FRİKİKLERİ, CEYDA ATEŞ HABERLERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 http://www.magazinmakinesi.com/sincap_images/Larissa-Riquelme-fotograf-1%20(2).jpg site iyiymiş hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bir daha konu açmıyım o zaman ya da başka bi yerden mi yazıyım..bu ne ya herkes bişeyden nem kapıoo. yok reklamlarmış yok hep ordanmış. geziyorum o siteyi hoşuma gidiyo inkar edemem ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 http://haber.gazetevatan.com/Haber/355170/1/Gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 cilginfare said: bir daha konu açmıyım o zaman ya da başka bi yerden mi yazıyım..bu ne ya herkes bişeyden nem kapıoo. yok reklamlarmış yok hep ordanmış. geziyorum o siteyi hoşuma gidiyo inkar edemem ki. said: 8. Internet bölümü dışında diğer bölümlerde site reklamı yapılamaz. Reklam veya tanıtım için açılan konularda aşırıya kaçılmamalı ve forumun kullanım amacının dışına çıkılmamalıdır. Site adresi odaklı açılan konuların hepsi Internet bölümünde yer almalıdır. Ara ara gereksiz mesaj atıp konuyu yukarıda tutmaya çalışılmamalıdır. diyor forum kuralları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 PhysX ne o süreki o siteden link veriosunn. napmaya çalışıyosun. yoksa o site ..yoksa ..yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 saçma saçma konuşmadan önce bi daha düşün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 lan benim yıllardır o arazide gözüm var. muhtemelen sarıyer taraflarından sonra istanbul'un en güzel nokası. stadı başka yere yapsınlar, o arazi karşılığı 3 tane stat yapılır başka yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 arazi bjk nın değil. şayet öyle olsaydı satıp tüm borçlarını ödeyip los galaktikosu kurup gelecek on yılın tüm kupalarına ambargo koyacak nakit elde ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ayni yere stad yaparlarsa gerizekalilar sehrin disina yaparlar ins orayada bi park mark bisi yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 başbakan bu arena olayı ile bidünya iş aldı başına.yolda gören stad isticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar