Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 merak ettim kim avrupa liglerinde hangi takımı destekler.. ya da sempati duyar ben mesela ingilterede: m.utd ispanyada: sociedad (bu sene itibariyle.. öncesinde deportivoya sempati duyardım) italyada: milano takımları (açıkçası hiçbi takımı pek desteklemem italyada.. itici geliyolar :p) fransa ligini ve futbolunu da sevmem.. ama ronaldinho olduundan dolayı psgyi severim siz hangi takımları seversiniz bu yada daha başka avrua liglerinde?[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: fizban, 14 May 2003 20:32 tarihinde demiş ki: ingiltere: liverpool veya arsenal. hatta tottenham :) fransa: paris sg ingiltere: ateşli oynadığı zamanlar barcelona italya: inter hollanda: ajax :)[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! Ehe bende ingiltereden real madrid ozaman heuhe :D saka :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Sadece Inter (Okan ve Emre beyler ile alakasi yok, bacyodan beri :p)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 şuan için sadece manchester ama beckham'ın herhangi bi takıma transferi söz konusu olursa, ona göre değişir[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Real Sociedad[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 14 May 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 İspanyadan Malaga'ya bi semaptim war neden diye sorarsanız Delywaldes olayından dolayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Real madride sempati duyarım figo zidan r.carlos oldugu için[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 türk oyuncuların oynadıklarına sempati duyuyorum özellikle sociedad ve inter[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 [b]Forza Juve [Bu mesaj SM0KE tarafından 14 May 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar