Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 merak ettim kim avrupa liglerinde hangi takımı destekler.. ya da sempati duyar ben mesela ingilterede: m.utd ispanyada: sociedad (bu sene itibariyle.. öncesinde deportivoya sempati duyardım) italyada: milano takımları (açıkçası hiçbi takımı pek desteklemem italyada.. itici geliyolar :p) fransa ligini ve futbolunu da sevmem.. ama ronaldinho olduundan dolayı psgyi severim siz hangi takımları seversiniz bu yada daha başka avrua liglerinde?[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: fizban, 14 May 2003 20:32 tarihinde demiş ki: ingiltere: liverpool veya arsenal. hatta tottenham :) fransa: paris sg ingiltere: ateşli oynadığı zamanlar barcelona italya: inter hollanda: ajax :)[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! Ehe bende ingiltereden real madrid ozaman heuhe :D saka :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Sadece Inter (Okan ve Emre beyler ile alakasi yok, bacyodan beri :p)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 şuan için sadece manchester ama beckham'ın herhangi bi takıma transferi söz konusu olursa, ona göre değişir[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Real Sociedad[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 14 May 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 İspanyadan Malaga'ya bi semaptim war neden diye sorarsanız Delywaldes olayından dolayı =)
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Real madride sempati duyarım figo zidan r.carlos oldugu için[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 türk oyuncuların oynadıklarına sempati duyuyorum özellikle sociedad ve inter[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 [b]Forza Juve [Bu mesaj SM0KE tarafından 14 May 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar