metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sam'e tamamen katılıyorum yani =)[signature][hline];;suitfly icq [Bu mesaj metboy tarafından 20 Temmuz 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bafiyi bafilem kısmına aynen katılıyorum, öyle katlasın katlamasın bence farketmez :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 spoiler ne?[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 digiturk mgm kanalında Buffy The Vampire Slayer filmi var 1992 de cekilmis dizinin öncesi vs. vs. hade izliyom ben :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 www23.brinkster.com/fayebo/www23.brinkster.com/fayebo/Faith&Woods.part1.rar www23.brinkster.com/fayebo/www23.brinkster.com/fayebo/Faith&Woods.part2.rar www23.brinkster.com/fayebo/www23.brinkster.com/fayebo/Faith&Woods.part3.rar www23.brinkster.com/fayebo/www23.brinkster.com/fayebo/Faith&Woods.part4.rar www23.brinkster.com/fayebo/www23.brinkster.com/fayebo/Faith&Woods.part5.rar www23.brinkster.com/fayebo/www23.brinkster.com/fayebo/Faith&Woods.part6.rar Ahanda müdürle faith'in muhabbeti. Bu arada tartışmaya gerek yok sakin olun.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sen de capturelari varsa bizde de dvdripleri var ama böle kesip biçip artizlik yapmıyoruz dimi ket :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 cat angel'ın son sezonunda gwen var mı ? :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abime takılıyorum, gwen varsa dial up'ımla on yüz milyon gigabayt bilem ederim download.. aman yalappim.. bu arada file yok diyo sonra birdaha denıcem[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me [Bu mesaj smerten tarafından 21 Temmuz 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 copy/paste yapmak lazm linkleri yeni bir internet explorer penceresine.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 beyler tekrarları ne zaman ya izleyemedim şansıma sıçiyim[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bomba bende izleyemedim ya.. bir şekilde öğrenirsen banada bildir lütfen..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 olamaz snn gibi angel/buffy delisi adamın izlemediğine inanamam. ya da yok ya inanırım hatta çok kolay inanırım. çünkü içim rahat etti, izleyememek içime oturmuştu en azından yalnız olmadığımı bilmek ii geldi :D tekrarı werilmicek mi daha? p2pdan indiricez o zmn da onda da altyazıyı nası bulcaz? cnbc-e nin kendi hazırladığı altyazıları bulamayız. başka yerde de bulunmaz bi dizinin bi bölümü için altyazı. offf[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 altyazı sız izlemeye rağzıyım bende zaten yorumları falan okumadım bi [spo]spike'in öldüğünü gördüm[spo] sonra hemen kapattım exp i :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 cnbce buffy'ye 7. sezondan başlamış tekrarlarda.. bugün 2. bölümü verdi. 19 gün beklerseniz izleyebilirsiniz hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 aha oldu :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yeeehaaaaaa peki saat kaçta weriliyo?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 00:00 Gece yarısı. Tam da doluna.. Of boşverin, Buffy ile adam korkutulmaz. :-P[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 05:00 bi de hehe..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet abi angel'in 4. sezonunun son bölümünü çekip izledim ve şu kanıya vardım bi garipti... şimdide buffy i çekicem nihoaha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 mr bomb çatla patla nihoaha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
techa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 angel ın altyaılarını nerden bulabiliriz. ingilizce türkçe farketmez. olan birisi dvd.box.sk ya veya www.divxstation.com www.divxforever.com gibi biryere yüklese biz de çeksek ordan. veya başkabiryere nereye olduğunu da yazsa bütün angel sevenler için çok güzel olr bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Angel'in 4. sezondan seçme bölümler 19 ağustos'ta her gün saat 24:00'te. Demekki Eylül gibi başlar 5. sezon.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben angelın finalini kaçırdım onu hatırlatıverin banae zamansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu arada yeni sezon icin: eger diosanizki ben spoiler istemiorum sakin cnbc-e angel yeni sezon reklamlarini izlemeyin "yeni bolumleriyle angel..." falan diye adami duydugunuzda degistirin kanali hehe[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yapma ya? cnbc-e yapmazdı öyle slk lık.. hep sanki tam anlaşılıyo gibi olurdu ama öyle olmazdı bak seeeen[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar