dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 süreyi kaale almıyorlarsa bırak arabayı git valla. hem kalabalık görünür, iş yapıyormuş gibi durur
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bir ara böyle milletin arabayı çekip yiyiştiği yerlerde cama buğu yapsın diye çaydanlığın demliğine sıcak su doldurup araçlara servis ediyorlardı.
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ya istanbul kuytu sokak dolu sahile indin mi polis illa bi hayırdıra geliyor o yuzden tam sevişme ortasında gbtye girmenin gereği yok sevişmeye özel otoparkta bizde tutmaz ahaha.ztn seviştiğini belli ettikten sonra işin heycanı kalmadıktan sonra öyle topluca gidip arabalarda sevişmek saçma. yani ne bilim bide bu tarz şeyler anlık gelişiyor.hadi sevişme yerine gidelim muabbeti tutmaz ya.bide bunun türk ahlak geyiği var.sonra protesyolar pankartlar yürüyüşler falan yaparlar.otopark civarında görülenler fişlenir orospu muamelesi görür uzun iş :)
balon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Absolut said: Açıkcası burdan yararlı birşeyin çıkabileceğini düşünmüyorum topik olarak insanlık adına o yüzden garbagea yolladım. ahah abi konu dışından insanlığa yararlı çok fazla şey çıkarıyoruz ya sanki.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Zaten o ahlak kavramı yüzünden otele gidemiyor insan.Ankarada taksiciye otel sordum adam 100$ *kıps* attı koşarak uzaklaştım.
elesso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 senin kızı otoparka giderken gördük ehe
Öne çıkan mesajlar