Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTPC için kablosuz klavye mouse

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Salonda LCD TV'ye bağlı bir laptop var, bizimkiler HD film çekip flash diskle ona atıp izliyolar falan da, bi uzaktan kumanda tarzı bi ekipman alsam çok güzel olacak gibi. Var mı çok pahalı olmayan bi öneriniz? Ufak olucak ve tek parça olacak.

Bu var mesela ama 110 EUR falan yani, çok gereksiz bi para bence:

http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2008/05/logitech-dinovo-mini-keyboard.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

277 DOLAR abi insaf ya :) 277 dolara adam tutarım dvd'yi başlatacak :)

Bu Harmony'ler ile mouse cursor'ünü kontrol edebilyor muyuz konforlu bi biçimde? İş görüyo mu yani o bakımdan?

Ben şuna karar verdim, klavye'den ziyade mouse işi görecek bi alet lazım bana. Atıyorum flash diski takacak babam laptopa, laptop zaten lcd'ye bağlı, sonra alacak eline kumandayı uzaktan halledecek, altyazıyı falan gömüp filmi başlatacak. Laptop touchpad'i pek mantıklı değil, laptopun LCD'si bozuk çünkü. MX Air'e de güvenemiyorum nasıl olur hakkaten, çok değişik bi konsept o. Bu bilgiler ışığında tavsiyeler alayım.

Mesela şu da cursor kontrol yapabiliyor, hem ucuzmuş da, bundan mı alsam acaba http://www.amazon.com/Windows-Control-Infrared-Receiver-Ultimate/dp/B00224ZDFY/ref=pd_rhf_shvl_4
Sosyal ağlarda paylaş

hayir. ikinci wifi klavye onun icin daha basarili bi sistem.

harmony salonda bol IR cihaz varsa (AVR, sat reciever, tv, klima, cd/dvd/bd player, stereo, IR aydinlatma switch v.b.) varsa kullanisli oluyor.

harmony 700 ustunu de ben ziyan olarak goruyorum 6 cihaz dan fazla alet varsa, bluetooth to ir adaptorler falan varsa ve multiroom sonrasi mantik kazaniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mx air'ı bizzat denedim, gerçekten gayet doğal geliyo hareketler. alışmak sadece 10-15 saniye. sonrasında normal masada kullanıyomuş gibi kullanıyosun havada. ayrıca nası bi teknik kullanmışlar bilmiyorum ama ters çevir-düz çevir yönünü şaşırmıyo alet :D

mediamarkt'ta denemiştim ben. git bi mağazaya dene gör bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...