Pha Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ne gereksiz bi çocuk bu Leadman ya ahaha Kız görünce topaça dönen insanlar Rakıyı nasıl içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bir eksik söyledin. O kadar gereksizim ki açtığım her topic banko 10 sayfa konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yüreğine sağlık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 10 sayfalık topic açınca gerekli bir iş yaptığını falan mı sanıyorsun, tam bir attention whoresun başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 leadman haksız //dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://www.zapkolik.com/119302/yayinlanmayan-039039yeni-raki039039-reklami.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Pha said: 10 sayfalık topic açınca gerekli bir iş yaptığını falan mı sanıyorsun, tam bir attention whoresun başka bişey değil.O kadar gereksizim ki, 10 sayfa konuşuluyor. Benim gereksizliğimi, 10 sayfa konuşan gerekliler. Forumun yüzde 90'ı gereksiz zaten, boş tespitler peşinde koşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 rakı içme adabı diye bir konuda daha ilk posttan " rakı bok gibi " diye bir giriş yapmış adamın zırlamaları on sayfa başka bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 :D. Ulan düşünüyorum bazen, şu forumda bir kere bana hak verdiğini söyleyen adama rastlamadım. Hep ben haksız mıyım yani? Arada hiç mi denk gelmez haklı olduğum konu. Yok, hep muhalefet biri veya birileri çıkıyor, ona karşı savunma yapınca arkadan 3-4 tane daha artçı birlik geliyor, en sonunda cevap yazmamak mecburiyetinde kalıyorum. İbret alınası bir forum burası. Hayatımda hiç bu kadar organize çalışan alakasız insanı bir arada görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 said: 3-4 tane daha artçı birlik geliyor yok böle bişi. kimisinin söylemi biraz daha rahatsız edici oluyor. karşılığını da millet veriyor haliyle. ama şurası doğru said: İbret alınası bir forum burası. evet.. kesinlikle.. abi buradaki adamların çoğunun kafası tıkır tıkır çalışıyor.. bir açık görürlerse de gerçekten güzelce parçalarlar.. doğru yani. sadece ibret alınası değil saygı duyulası bir forum ama burası. burayı çok seviyorum olm. bildiğin gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 oha ya herhangi bi konuda napolyonnla aynı fikirde olabileceğimi inanmıyordum ama sanırım yanılmışım :> tadı bok gibiymiş peh hangi içkinin tadı güzel peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Yazılı çizili veya bir düzene oturtulmuş bir şeyden bahsetmiyorum elbette. Ama "durum" bu. Artçı birlik geliyor arkadan, ister istemez birileri yırtık dondan çıkıyor, 3. kişi olarak olaya dahil oluyor, kişisel meselelere bile atlayan sürüyle üye var. dasaaa said: said: 3-4 tane daha artçı birlik geliyor yok böle bişi. kimisinin söylemi biraz daha rahatsız edici oluyor. karşılığını da millet veriyor haliyle. ama şurası doğru said: İbret alınası bir forum burası. evet.. kesinlikle.. abi buradaki adamların çoğunun kafası tıkır tıkır çalışıyor.. bir açık görürlerse de gerçekten güzelce parçalarlar.. doğru yani. sadece ibret alınası değil saygı duyulası bir forum ama burası. burayı çok seviyorum olm. bildiğin gibi değilCımbızla kelime seçip ortaya sunmayı marifet sanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 RAKI BOK GİBİ girişi ile giriş yapacak durumda olmasam zaten böyle bir topic açma gereği duymam. O kafalar biraz daha efektif düşünebilir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 alkolü doğru miktarlarla içtiğimi, düzgün kararlar aldığımı ve hiç kazasız bir trafik sicilim olduğunu da söylemiş miydim? pek bi fevkaladeyim hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Hata olağan bir durum. Sadece tek bir "konu" üzerinde hata yapmadığını söyleyen biri üstün mü olmuş oluyor. Çok boş konuşuyorsun şu an bile. Artçını bekliyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ah be abi.. artçı falan bekliyor bir de.. kim böle lesser olaya bulaşsın ki.. takıl bence yaw.. güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 heh şimdi kim mesaj atsa aha artçısı geldi olcak. http://www.maximumawesome.com/wp-content/uploads/2010/03/m_its_a_trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Artçı muhabbetini açmasaydım kafadan senin haricinde 3 kişi daha buralarda konuşlanırdı. Neyse. Takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 içtiniz mi beytler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 beyt arapça ev demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 maçlar var ondandır. manchester yendi az önce, baya şanslıydılar ama. şimdi de real madrid maçı başladı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben millete haber uçurdum. daha sonra saldıracaklar olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Haberleşmesiz gerçeleşen bir durumdan bahsetmiştim. Anlamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bi de haberlisini düşün sen.. gökyüzünde bulutlar toplanıyor!! FIRTINA MI OLACAK NE!!!! bu arada bi üstteki mesajı alıntılamıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Sağ üstte şikayet butonu yapmışlar, kullanabilirsin. Yönetimden bir uyarı almadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar