Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dumanla işaret gönderiyor dasaa millete. gece zor oluyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aha taunt attı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 uyarı mesajını attım bu arada.. HAUHUAHUAHUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 off negzel lan çekiçle kafa yarma da varmı sizde yoksa başka türlümü oluyor o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 İyiydi :D. Alan yetkilisi olduğunu görebiliyorum da "genel bir forum kuralı"ndan bahsettiğiniz için seni bağlamaz diye düşünmüştüm sadece. Bağlıyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ehahahahhahhah neyse konuya dönün abi eahaha çok iyidi ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dasaaa said: eahaha çok iyidi ana İyi olduğunu nasıl kabul ettim. Görüyorsunuz değil mi, biraz beni model almaya çalışın. Objektif olmaya çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kesin hepsini alıntıladı mesajın. sonra kıvırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Hayır. Hiç alıntı yapmamıştım, sonradan ekledim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çağrı cihazı var hepimizin cebinde bizden biri haksız olduğunda bip bip ötüyor gelip trollüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yarın çok pis içicem sdfg 16 sayfayı okusam bi taktik alma olasılığım kaç acaba. neyseki her türlü ağzımla içmeyi biliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sen sor biz söyleyelim bizim olayımız rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yıllardır her hafta 1-2 içip 3.5 aydır rakı içmiyorum hiç ama öyle bir durum var. 4 haftaya dönüyorum o döndüğüm gün nası içicem hiç belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 cerebralis said: 16 sayfayı okusam bi taktik alma olasılığım kaç acaba. Yok. Çemkiriyorlar genelde. Özetlemek gerekirse, meze sağlam olmalı. Yavaş içmelisin. Mezeyi yavaş tüketmelisin. Eğer sevmiyorsan da zorlama. Paran yoksa içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kıyamam bu da çok alınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 keyif aldiginiz gibi icin lan, bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Sek iç suyu üstüne iç. Rakıya da suya da buz atma. Rakıyla suyun hizası aynı olsun. Kimse hangisi rakı anlamaz, sen de istersen içersin istemezsen içmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Einstein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Yalnız suyu önce bitirirsen kısır döngüye girer sek rakı haberin olsun. edit:noob alıntı silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 O garson gelip suyunu tazeliyim abi demicek mi? O su dediğin beyaza dönüşünce nolcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Garsona ters ters bakıp, rakı adabını biz mi öğretecez bu dükkana bardak bitmeden dolmaz canım dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar