tradermax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 KeLLaX PVP.. bilen bilir :) Calydonian Boar Datacore karakteri Ruby Joy Datacore karakteri telete mission, exploration, dread, logi, transport, datacore, gunner, recon, marauder pilotu... Karakterler assetsiz verilecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kaça satıyorsun abi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kellaxı satma bence. Belli olmaz ilerde dönersin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kellax = 14b Telete = 14b Calydonian = 2b Ruby Joy = 2b yok mete ya tamamiyle bırakıyorum... WoT oynuyorum daha çok zaten, Vent'de görüşürüz artık.. bi de bado'larla bişeyler yaparsanız arayın beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi 2 data core karakterine talibim de özelden görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ÖM olarak geri döndüm atanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 haftaya falan planlıorm aslında, bahattin abiyi ikna edebilirsek (daha doğrusu ulaşabilirsek :D ) görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Calydonian - Boar Datacore karakteri Ruby Joy - Datacore karakteri bu charları ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 @dert3 abi naptın sen ya. kaç tane karakterin oldu ? =) gereksiz bir merak içerisine girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 dert2 dert3 lizzybourden mr crtlq tendeflife psychoholicslag 1072 pakiculo siberturk ---> arkadaşımın ben bakıyorum karadavut ---> sahibine geri satacam gokturk ---> sahibine geri satacam var sen say artık ben saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 KeLLaX oyun içinde satılmıştır arkadaşlar. Artık benimle bir alakası kalmamıştır. Telete kaldı sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hayırlı uğurlu olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Akşam Telete'm de gidiyo :((( 15b b/o verdiler... assetleri toplayıp onu da yolcu ediyorum :( Karakterleri sıfırdan yapınca, el emeği göz nuru ya insan duygulanıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Oyunu bıraktıysan neden ISK karşılığı satıyosun karakterleri abi anlamadım . Bırak inaktif kalsaydı hesaplar , belki birgün dönersin ..idi. geçmiş ola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 birikmiş para gibi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 isk satıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bana satacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar