Leadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Evet arkadaşlar, 10 yıllık forum olması sebebiyle muhtemelen buna benzer bir topic bulunmaktadır ancak ortalarda olmadığı için yenisini açmakta bir zarar görmedim. Aslında bu topicin sabitlenmesi lazım; insanlar ikili ilişkiler için tavsiye alsınlar, versinler, anlatsınlar... Gerekli bence. Yolunu bulur herhalde bu topic, salıyorum ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 4S kitleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ikili ilişkininde ikibinbeşyüz çeşidi var ama dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Leadman said: Evet arkadaşlar, 10 yıllık forum olması sebebiyle muhtemelen buna benzer birmilyonlarca topic bulunmaktadır ancak ortalarda olmadığı için yenisini açmakta bir zarar görmedim. Aslında bu topicin sabitlenmesi lazım; insanlar ikili ilişkiler için tavsiye alsınlar, versinler, anlatsınlar... Gerekli bence. Yolunu bulur herhalde bu topic, salıyorum ortaya. fix'd mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 vs diyorsun yani. 1v1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bişey anlamadım ama dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ikili ilişki dediğinin.. kadın-erkeğivar erekek-erkeğivar kadın-kadınıvar(<3) ikilimarkajıvar ensestivar herp-derpvar japanesehighschoolgirlsunderskirtvar elim-belimdesivar var oğlu var garbage başlığı olur bu anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 MERİÇİ VARR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 roma dönemi kadın erkek ilişkilerini irdeleyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kırarım kalbini asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 her zaman üstte olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bu topic çok yararlı bir topic aslında. Çeşitli forumlarda takip ediyorum mesela ben, harika şeyler dönüyor. Sevgilisinden ayrılan falan yok mu buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kadınlarkulübünde var evet fdgfshgdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sevgili mi, o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 üçlü olsa ilişki. kötü mü olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 BabacumMostors said: ikili ilişki dediğinin.. kadın-erkeğivar erekek-erkeğivar kadın-kadınıvar(<3) ikilimarkajıvar ensestivar herp-derpvar japanesehighschoolgirlsunderskirtvar elim-belimdesivar var oğlu var garbage başlığı olur bu anca bu arada 2binbeşyuz demişim .az daha saysan da hani nerde demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cerebralis said: kadınlarkulübünde var evet fdgfshgdhs ordan bi adım uzaktayız. ağda topiği var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cerebralis said: kadınlarkulübünde var evet fdgfshgdhsHadi ya, öğrendiğimiz iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben yenisini bulcam gibi, kurtarır mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ağda topiğini uplasın biri hadi. yeni bişeyler deneyen yok mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 başlıktan da anlaşılacağı üzre iki kişi gereklidir iki tüzel ya da gerçek kişi arasındaki ilişkiyi belirler. taraflar menfaatlerini gözetmek üzre anlaşmaya varabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 tabi ki.çok intellektüel sohbetler dönüyodur tahminim.ben hiç bakmıyorum.arada site değiştirirken gözüme çarpıyo sgfhsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cerebralis said: tabi ki.çok intellektüel sohbetler dönüyodur tahminim.ben hiç bakmıyorum.arada site değiştirirken gözüme çarpıyo sgfhsgBaşardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dasaaa said: başlıktan da anlaşılacağı üzre iki kişi gereklidir iki tüzel ya da gerçek kişi arasındaki ilişkiyi belirler. taraflar menfaatlerini gözetmek üzre anlaşmaya varabilirler. noterlerin etkisini de unutmamak lazım. çok önemli rol oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 öğretmenim yazayım iye oturdum ama.. anırsam bir anda onca şeyi düşününce beyin aknamsı fln geçirdim böyle beynimin sol tarafında bir "plob!" sei geldi diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar