Leadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Evet arkadaşlar, 10 yıllık forum olması sebebiyle muhtemelen buna benzer bir topic bulunmaktadır ancak ortalarda olmadığı için yenisini açmakta bir zarar görmedim. Aslında bu topicin sabitlenmesi lazım; insanlar ikili ilişkiler için tavsiye alsınlar, versinler, anlatsınlar... Gerekli bence. Yolunu bulur herhalde bu topic, salıyorum ortaya.
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ikili ilişkininde ikibinbeşyüz çeşidi var ama dimi?
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Leadman said: Evet arkadaşlar, 10 yıllık forum olması sebebiyle muhtemelen buna benzer birmilyonlarca topic bulunmaktadır ancak ortalarda olmadığı için yenisini açmakta bir zarar görmedim. Aslında bu topicin sabitlenmesi lazım; insanlar ikili ilişkiler için tavsiye alsınlar, versinler, anlatsınlar... Gerekli bence. Yolunu bulur herhalde bu topic, salıyorum ortaya. fix'd mehehehe
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ikili ilişki dediğinin.. kadın-erkeğivar erekek-erkeğivar kadın-kadınıvar(<3) ikilimarkajıvar ensestivar herp-derpvar japanesehighschoolgirlsunderskirtvar elim-belimdesivar var oğlu var garbage başlığı olur bu anca
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 roma dönemi kadın erkek ilişkilerini irdeleyelim bence.
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bu topic çok yararlı bir topic aslında. Çeşitli forumlarda takip ediyorum mesela ben, harika şeyler dönüyor. Sevgilisinden ayrılan falan yok mu buralarda?
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kadınlarkulübünde var evet fdgfshgdhs
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 BabacumMostors said: ikili ilişki dediğinin.. kadın-erkeğivar erekek-erkeğivar kadın-kadınıvar(<3) ikilimarkajıvar ensestivar herp-derpvar japanesehighschoolgirlsunderskirtvar elim-belimdesivar var oğlu var garbage başlığı olur bu anca bu arada 2binbeşyuz demişim .az daha saysan da hani nerde demesinler
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cerebralis said: kadınlarkulübünde var evet fdgfshgdhs ordan bi adım uzaktayız. ağda topiği var...
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cerebralis said: kadınlarkulübünde var evet fdgfshgdhsHadi ya, öğrendiğimiz iyi oldu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben yenisini bulcam gibi, kurtarır mı? :D
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ağda topiğini uplasın biri hadi. yeni bişeyler deneyen yok mu hiç
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 başlıktan da anlaşılacağı üzre iki kişi gereklidir iki tüzel ya da gerçek kişi arasındaki ilişkiyi belirler. taraflar menfaatlerini gözetmek üzre anlaşmaya varabilirler.
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 tabi ki.çok intellektüel sohbetler dönüyodur tahminim.ben hiç bakmıyorum.arada site değiştirirken gözüme çarpıyo sgfhsg
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cerebralis said: tabi ki.çok intellektüel sohbetler dönüyodur tahminim.ben hiç bakmıyorum.arada site değiştirirken gözüme çarpıyo sgfhsgBaşardın.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dasaaa said: başlıktan da anlaşılacağı üzre iki kişi gereklidir iki tüzel ya da gerçek kişi arasındaki ilişkiyi belirler. taraflar menfaatlerini gözetmek üzre anlaşmaya varabilirler. noterlerin etkisini de unutmamak lazım. çok önemli rol oynuyorlar.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 öğretmenim yazayım iye oturdum ama.. anırsam bir anda onca şeyi düşününce beyin aknamsı fln geçirdim böyle beynimin sol tarafında bir "plob!" sei geldi diyebilirim
Öne çıkan mesajlar