Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milli takım kaptanlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bombilo said:

TD)Pentagram said:

bombilo tröllemeyi kes artık.dahada uslup bozdurma insana.

ala

Samimi söylüyorum,önerin fikrini belirt,eliştirinide.Ama rica ediyorum gelip trolleme.Saygı duymamıda bekleme bu tarz hareketlere.

Eru said:

Abi bu türklerle milli takım da zor oluyor ya.
Adam 2 maç gelmiyor 3. maç kadroya almıyorsun trip atıyor oynamıyorum o zaman lan filan modlarına giriyor. kaptan trip atilmayacak biri de olmalı aynı zamanda. Şu an aktif lig ya da kupalarda var mıyız? Yoksak seçmeyin anasını satayım bi süre takılsın böyle. Zaten millet birbirini boğazlıyor.

abi clanbase nationcup var.3-5 gün ieçrsinde yeni kaptanı koymamız gerek.Şuan ben gözüküyorum, bir gecede operasyonla değiştirirz sorun olmaz da.Ama hazır millet rekabet halindeyken,bu gazla milli takımada faydası olur aslında diye düşünmüştüm ben.Aslında belli oymandan başka ortaya çıkıp ben yaparım diyen yok.Uzatmanın manası yok aslında.1 2 gun daha beklicem yoksa direk oymanı yapalım.
Mesaj tarihi:
Cumartesi günü adekste bu konu hakkında eğer herkesi bi karede yakalayabilirsem tekrar bir sorucam,aday çıkmazsa yarın aksam oymanı benim yerime kaptan olarak clanbasede göreve getirilmesini talep edicem.Ben kısaca bi yazım şuraya kısa kısa bilgileri kaptan kim olucaksa arada kafasına takılırsa bakar hatırlar;

*ESL Milli takım genel menajerleri ile irtibat halinde olunmalı,kadroda düşünülen değişiklikler bildirilmeli.

* ENWL,GGNET gibi sitelerden ülke milli takım kaptanları ile kontak kurulmalı,iyi ilişkiler sayesinde istenildiği vakit friendly nationwar lar ile takım aktif tutulması sağlanmalı.

*Daima ülkeler için organizasyon yapan sitelerin sayfaları düzenli kontrol edilmeli.(ENWL,GGNET,CLANBASE,ESL Europe)

*Bu organizatorlerin mümkünse general adminleri ile arkadaşlık kurulmalı,ilgili organizasyonda yaşanacak sıkıntı direkt olarak general adminle çözülmeli.

*Kaptan maç lardan 1 hafta önce tüm takımı bilgilendirmeli, resmi siteden haberi düzenleyip linklerin çeşitli forum ve facebook milli takım sayfasına ulaştırmalı.www.sc2millitakimi.com

*İlk oynanacak rakip takım kaptanının msn/bnet code si alınmalı.Maç öncesi onunla az arkadaşlık kurulmalı.

*Oyuncuları yoğunluk,meşguliyet durumları takip edilmeli.Gerekirse takviye oyuncu bakılmalı.

*Gosugamers.net den gosubet adminlerinde en az 1 tanesi ile mutlaka msn irtibatı halinde olunmalı,bet de olabilcek değişiklikler bu şekilde giderilmeli, kadro güncellenmesi bu sayede yapılmalı.

*Aktif olan en kalabalık sc topluluklarının oldukları yerde nadirde olsa post lar atılmalı,kaptanın ulaşılabilecek birisi olduğu gösterilmeli.(Forumdonanım haber,paticik,sc2iblogger.facebook fan sayfası)

Oyuncu alımı,müsabaka öncesi kadronun belirlenmesi şekillerine girmiyorum,kaptanın insiyatifindedir.
Mesaj tarihi:
Ve 3yıldır süren milli takım kaptanlığımı an itibariyle eren'waradmiral'memişoğlu (oyman) a devretmiş durumdayım. Clanbase adminlerine bildirdim sorun yok dediler.Milli tkaımlar genel menajerinede mesajı attım.Gerekli işlemleri yaparlar.

Umarım iyi işler yapmışımdır,yeni görevinde erene başarılar dilerim.Tüm takımada clanbase nationcup da başarılar.

http://sc2millitakimi.com/2011/02/01/milli-takimda-gorev-degisimi/
Mesaj tarihi:
Oymana yeni görevinde başarılar diliyorum.Umarım milli takım icin en hayırlısı olmuştur.yeni bir hava katar milli takıma oyman die düşünüorum

Pentagramı da türk scBW-sc2 camiasına kattıklarından dolayı birkere daha burdan kutlamak,tebrik etmek istiyorum.V4 teki kariyeri umarım kendisi icin en iyi seçim olmuştur eminimki nation warlarda yoklugunu hissedicez.

Hayırlı olsun
  • Yeni Oluştur...