Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milli takım kaptanlığı

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

selam beyler

Şimdi biliyorsunuz bw de 2008 den bu yana aldığım kaptanlığı öyle böyle getirdim bugüne kadar .Ama hem clan olarak v4 ün işleri hemde milli takım artık ağır gelmeye başladı fazlaca.Çünkü oyuncu sayısı gıttıkce artıyor buna bağlı iş yüküde artıyor.V4 un işleri milli takım işleri şahsi hayatım derken baya karman çurman oldu.Direk kaptanlığı verebileceğim 1 2 kişi var aklımda.Bw de kaptanlık yapmış, bilen arkadaşlar var.Ha bunlar dışında gönüllü çıkarsa camiada desteklerse arkadaşa veririm kaptanlığı.

Milli takım a elimden geldiğince güzel hizmet etmeye çalıştım ama daha öncede sürekli söyledim,meşakatli ve karşılıksız yapacak birisne görevi devretmeye hazırım.Sanırım o zaman şimdi.Tek kulvarda olmak daha iyi gelcektir bana.

Şimdi arkadaşların bilgisi yok ve sormadımda kendilerine ama aklıma onlar geldi.Camia nın bilgisi yoktur diye sölim.

Eru(storm) broodwarda baya bir süre milli takıma kaptanlık yapıp organizasyonlara soktu.Kendisi bana göre yapabilcek birisi.

Oyman: oymanı tanıyorsunuz zaten bu konuda becerilerini,bw dede kaptanlık yapmıştı.oda aynı şekilde yapabilcek birisi.

benim aklıma bu 2 adam geldi.şuan kaptanlık yapmış ve oynamya devam edenler arsından.başka öneri varsa ve şu düşündüğüm adamlarda desteklerse yani genel yada çoğunluk mutabakat olduğu onu kaptan yapalım.bu clanbase ye yeni kaptan girsin.bu arkadaşların kaptanlığı isteyip istemiyeceğinide bilmiyorum.

Sadece tek gerçek var artık kaptanlığı götürmek istemiyorum. 2 iş yorucu oluyor çok.

1hafta bu konuyu tartışalım.1hafta sonunda bir isim üstünde uzlaşılamazsa,ben bana ulaşan yada en yapabilir olacak adama veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

oyman abiyi destekliyorum. erunun ismini 2-3 haftadır paticikte takılmama rağmen daha bugün bi' tartışma konusunda duydum. ama oyman hep buradaydı. kalıcıydı o . yenilere yardımcı oldu. eskilerin kendilerini geliştirmelerini sağladı. daha fazla yazardım da troll post sanan çıkar fln :)

oyman teh waradmiralll.
Sosyal ağlarda paylaş

Eru'yu bende tanimiyorum, belki cok iyi bir kaptan olurdu ama sc2'de benim gibi wc3'den gecmis epey insan var, bunlar arasinda da oyman taninan/sevilen biri. Iki grubtada bilinmesi ve iki grubu da bilmesi acisindan oyman iyi olur bence.

Vakti filan var mi bilmiyorum gerci.
Sosyal ağlarda paylaş

Shair said:

Eru'yu bende tanimiyorum, belki cok iyi bir kaptan olurdu ama sc2'de benim gibi wc3'den gecmis epey insan var, bunlar arasinda da oyman taninan/sevilen biri. Iki grubtada bilinmesi ve iki grubu da bilmesi acisindan oyman iyi olur bence.

w3çü mantığı +1 :)-D

not: jübile maçı yapılsın 1v1 ve 2v2de pentagram oynatılsın (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Eru said:

yok abi ben ne alaka heh

vaktim yok + yapamam sc2 de aktif degilim yeterince.
Yani ismimi oraya yazmaniz iyi hos sevindim hatta tesekkur de ederim de, mantikli olalim bi yandan.

Bu isleri ciddiye alan biri yapsin

SENI SEÇMIYOZ ZATEN WAOHAOHAO02041049.

( az neşe katiyim dedim foruma (:P))
Sosyal ağlarda paylaş

sc camiasinda kimseyi tanimam, kalp kirmak degil amacim ama birinin bunu soylemesi gerek:

bu olayi padisahlik gibi devir teslim usuluyle yaparsaniz milli takim zarar gorur.

bir kriter belirleyin (misal x tarihi itibariyle master league'de olanlar) ve o kritere uyanlar oylayarak mevcut oyuncular icinden kaptani secsinler. boylece bu isi daha demokratik bir temele oturtun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyunculuk seviyesi ile direk alakalı birşey değil.Beimde plantium derecesinde oyunculuğum var.İllaha oyunculuk istemiyor biraz gönül biraz heves ve birazda gayret istiyor.Sistemi ve işleyişi bilmek gerekiyor.İş şekli itibariyle.

Bu yüzden bu şekilde yapıyoruz.Birde elden geldiğince çoğunluk okeyi olsunda.Kimseyle çatışma içinde olmasın diye.Milli takım bunun adı çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

sc camiasinda kimseyi tanimam, kalp kirmak degil amacim ama birinin bunu soylemesi gerek:

bu olayi padisahlik gibi devir teslim usuluyle yaparsaniz milli takim zarar gorur.

bir kriter belirleyin (misal x tarihi itibariyle master league'de olanlar) ve o kritere uyanlar oylayarak mevcut oyuncular icinden kaptani secsinler. boylece bu isi daha demokratik bir temele oturtun.

Başka yerde de yazdım söyledim buraya da yazıyorum. Bir işle ilgili yorum yapabilmek, o işle ilgili eleştiriler yapabilmek için o işi en üst seviyede yapmak gereksizdir. Hani en çok para kazanılan spor diye örnek veriyorum. Kaç tane başarılı futbol yorumcusu en üst düzeyde bu sporu yaptı? Mourinho'nun futbolculuk kariyeri hakkında bilginiz duyumunuz var mı? Hadi bunları geçtim ülkemizde pek yok ama dışarıdaki idari menajerlerin futbolculuğu mu idareciliği mi ön planda tutuluyor görev verilirken?

edit:
Cuce said:

yalnız bu kaptanlık, yöneticilik değil. takımın önde gelen oyuncusu olarak oynıycakta bu adam, öle broonze meselesi dğeil pek yanı

Bilmediğimden soruyorum, Pentagram maça çıkıyor muydu?
Sosyal ağlarda paylaş

yok tamam mum chamber kötü niyetle trolleme maksatında dememiş. bir bakıma doğru ama kaptanlık idari işleride kapsadığından oyunculuk ile direk alakalı olmadığını açıkladım zaten.

rica ediyorum olay böyle agresif restleşmeler modunda olmasın.herkes 2 kere okusun yazdığını.aklı selim konuşmalara ihtiyaç var.

not: maçlarda oynamıyordum
Sosyal ağlarda paylaş

Oyman direk.
çoğu (ben dahil) adam gibi bırakıp gitmeyen, arada sıkıldım 5 ay yokum yapmayan ben bildim bileli sc camiasında olan bi adam.
ayrıca türk olup sc oynayıp communitydeyim diyip de oyman'ı tanımayan yoktur sanırım.
ek olarak forum ortamında bile troll yapıldıgında, anlamadan laf edildiğinde, hatta çamur/laf atıldığında bile sakin kalıp insan gibi laf anlatabilen de bi adam.
sevmeyen de yoktur kendisini sanırım.
oyunculugu da bonus direk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Başka yerde de yazdım söyledim buraya da yazıyorum. Bir işle ilgili yorum yapabilmek, o işle ilgili eleştiriler yapabilmek için o işi en üst seviyede yapmak gereksizdir. Hani en çok para kazanılan spor diye örnek veriyorum. Kaç tane başarılı futbol yorumcusu en üst düzeyde bu sporu yaptı? Mourinho'nun futbolculuk kariyeri hakkında bilginiz duyumunuz var mı? Hadi bunları geçtim ülkemizde pek yok ama dışarıdaki idari menajerlerin futbolculuğu mu idareciliği mi ön planda tutuluyor görev verilirken?
Bilgisayar oyunları, özellikle de SC2 gibi bir strateji oyunu, bu konuda fiziksel güç gerektiren sporlarla kıyaslanamaz. Futbol, basketbol vs. oynamak için oyunun içini dışını bilmek yetmez, aynı zamanda bu sporları yapacak fiziksel güce ve yeteneğe de sahip olmak gerekir. Teorik olarak bu sporları en üst düzeyde bilmek bu sporları üst düzeyde yapmak için yeterli değildir. Bu SC2 için geçerli değil, eğer SC2'de oyun hakkında yorum yapabileceki oyunu değerlendirebilecek kadar bilgiliyseniz, oyunun içini dışını biliyorsanız, ne kadar yavaş olursanız olun, yeteneğiz ne kadar üst düzey olmasa bile master ligde, en azından diamond ligde rahat rahat olursunuz. Tabii Pentagram'ın yaptığını işin bunla alakası yok, bu işi yapabilmek için master ya da diamond ligde olmak gerekmiyor, onun için demiyorum ama "Bronze ligdeki biri de oyunu anlayabilir, ne olacak canım" mantığı yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...