logtrig Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 15000 civarı bir bütçem var bir kaç sene boyunca artacağını sanmıyorum bu bütçenin. şu araç internetteki en temizi bulabildiğim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-323-mazda-323-hb-1-6-16v-bg-b6-daha-temiz-ve-orijinali-dunyada-yok-37696586/detay/ alınır mı sizce? ezelden beri beğendiğim de bir araç. bizim peder zamanında varını yoğunu satıp 626 almış. bunu alacakmış aslında, aylarca beklersin demişler sıraya girmemiş sonra. temizi bulamam diyordum fakat bu ilanı görünce baya hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Abi bence o bütçeye daha güzel arabalar alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şu açılıp kapanan ön far olayı neden tutmadı acaba halbuki güzel gelmiştir bana hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bayaa kötü çünkü yavuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi nasıl kötü, ikinci resme baksana acaip çekici. daha iyi araba derken ne misal? getz mi, palio mu yoksa c3 mü? polo da deme, getz ile polo kullandım zaten geçmişte. yani farklı bir şeyler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 said: TAMAMEN KAPALI GARAJ ARABASIDIR.SADECE PAZAR GÜNLERİ KULLANILMIŞTIR. sırf şu cümle içinde geçti diye bütün güvenim yerle bir oldu garaj arabası dediğin 60-70 model ve civarı arabadır çünkü bakımlı olmasına rağmen eski teknolojidir çok benzin yakar.. bu 1993 model.. ve garaj arabası.. at yalanı sevsinler inananı hesabı olmuş burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ayrıca 15.000 tl verip abs siz hava yastıksız araba alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 1993'te doğanlar milli bile olmuştur yalnız 93 model araba mı alınır abi. 3-5bin de değil hani 15bin lira o çok kötü bi para da değil8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi hiç araştırmadım aslında da 15bine 2004-2005 dizel corsa alırsın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ekonomik-5-kapi-corsa-cdti-41164477/detay Mesela yani..Gerçekten değmez 93 model 150binde benzinli abssiz hava yastıksız araba almaya, sadece tipini sevdiğin için.. Benim arkadaş chevrolet kalos almıştı 2005 model 35binde, 14bin tlye aldı.Az biraz fazla yakıyor o kadar.Eğer tüp taktırırsan mesela mis gibi arabaydı, ayrıca şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yav said: 93 model araba mı alınır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 said: 153.000 TÜM LASTİKLER DEĞİŞTİ.ORİJİNAL EBADI OLAN 175/70/13 MİCHELİN. 13 mü kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 doğru diyosunuz da işte benim için tip çok çok önemli. gidip de dışarıda onbinlercesi bulunan corsa kalos gibi araçları da istemiyorum. ama işte el mahkum, mantık yönünden bakarsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 3 lira daha ekle sana 3.20 coupe vereyim. erkek oldugunu hatirla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 logtrig said: doğru diyosunuz da işte benim için tip çok çok önemli. gidip de dışarıda onbinlercesi bulunan corsa kalos gibi araçları da istemiyorum. ama işte el mahkum, mantık yönünden bakarsan.. Abi tamam senin için tipte önemli ancak bence çok kötü bi araba.Bi çok insan için de böyledir. Benim de henüz alınmamış olan bütçemin 20bin tl olduğu bi topicim var.Benim için de önemli tip ancak biraz da donanıma bakmak gerekiyo.Yazın kaza yaptım bizi arabanın tipi kurtarmadı hava yastığı kurtardı.Alınca ve o tipinin hevesini atınca aslında hata yaptığını anlıcaksın.İyi düşün pişman olma derim. 8-9 bin tlden fazla etmicek bi araba gibi duruyo baktığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 marjinal olunması gereken son tüketim konusu bu araba olayı bence. Onbinlerce insanın tercih ettiği araçlara bakmakta fayda vardır muhakkak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu arada es geçmiş oalibliriz ama.. belki adamın "ulan 15k param var hiç bir eyre de harcamıyorum ihityacım da yok öyle duruyor" diyorsa? hani benim o kadar param olsa alırım gerçekten garaj arabası yaparım.. öyle haftasonu yada mazdasahiplerinin buluşmalarına vs götürürüm ayrıca çok param olsa alacğaım diğer 3 araba, anadol (bakımlrı yapılmış yürür halde) lada niva mustang 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Selam, En azından ABS olmalı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gel sana kıyak gecım 11250 e verım .LPG lı burda yazılanlar ın sadece 1 tanesı var .Tek Airbag . oda sofor ıcın yolcuyu salla bısı olmaz ona tutunur bı yere :) Yazılanların hepsı dogrudur .Bakım olarak yazılanlar 306 Griffe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 306 sedan platinun ilk arabamdi, super arabadir ama bu kadar ucuzladigini gormek acikli tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bi kere mazda 323 ün piyasası 13.500 değil 15bin hiç değil. 92-93-94 mazda 323 lerin piyasa fiyatı 7.500-8.000 TL civarı. ek olarak dikkat çekici yorumlar olmuş neymiş 15bine araba alıp abs'siz hava yastıksız heheheHHEHE klasik almayalım tamam. corsa dizel ile bu arabanın ne alakası var? siz araba falan seçmiyorsunuz 100km de ne yakıyo diye bakıyosunuz kriteriniz bu sonra en yüksek model arabanın en ucuzuna bakıyorsunuz aa ne çıktı? dandik markalar.dacia, fiat, kia falan elendikten sonra elde ne kaldı? opel corsa.euehuehe. komik. 15bin lira bütçen varsa ve mazda 323 hoşuna gittiyse üste baya bi paran artacak gibi. onun için farklı arabalara yönelsen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 15bin lira bütçesi olan adamın benzini de dert ediceğini düşünüyo tabi insan.Bu nedenle ne yaktığı da önemli tabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Selam, SNA1L yorumlara bakışın biraz sığ olmuş sanki. Eğer gündelik kullanım amacıyla bir araç alıyorsan güvenlik önlemlerini de düşünmek gerekli. Trafikte herşey senin kontrolünde değil neticede. 'Ben süper kullanırım. ABS ile airbag'e hiç işim düşmez.' diyebilir misin? Yakıt tüketimi ise ülkemizde hayatın gerçeği. Aldığın bir araç seni gezdirirken cebini de kollasa fena olmaz. Daha verimli bir motor seçeneği elbette sunulur. Klasik otomobil sahipleri araçlarını keyif amacıyla kullanır. İstanbul içinde her tarafa klasik aracıyla giden kaç kişi gördün? Klasik otomobil ile eski model otomobil karıştırılmamalı. Her zaman için kişi sevdiği aracı kullanmalı. Yukarıdaki faktörler ise keyfinin kaçmaması için bizler tarafından yapılan eleştirilerdir. Dikkate almak veya bu yazılanlara göre alım yapmak zorunda değil. O soruyor, biz de söylüyoruz. 'Sizin otomobilden anlayışınıza...' diyerek alay edene kadar kendi yorumunu ve tezini yazarsın olur biter. Fazlasını kasmana lüzum yok, sevimsiz oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 fistan'ın yeğeni bu sna1l galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi temiz hb 6-7bin liraya bulursun 10 bin liranın yukarısında para vermek istiyorsan alıncağın mazda böyle olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi asıl bu gayet çirkin. jantlar ve modifiyesi çok leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar