Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Community Cup - Son Güncelleme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turnuvamızın saat , tarih , fikstür gibi detayları konusunda bir güncellememiz mevcut. Öncelikle oyuncu sayısı ile ilgili müjedeli haberimiz var. 16 kişiye çıkardık oyuncu limitini.

Oyuncu sayısı: 16 as +2 yedek.

Turnuva tarihi: 29 Ocak Cumartesi Saat: 11.00
(tüm oyuncuların bu saatte adeks internet kafe beşiktaşta olması gerekiyor.) adres: http://www.adeks.net/contact.aspx

Turnuva sistemi: 4'erli 4 grup. ilk2'ler gruptan çıkıyor ve çapraz olarak eşleşiyorlar. (a1vb2 gibi) Kalan 8 kişi üzerinden single elimation bo3 olarak maçlar oynanıyor.

Ödül sistemi: Sistemde bir değişiklik yok. Gruplarda kazanılan 1 win başına 5tl. Gruplarda herkes rakibiyle 2maç yapacak. Grupta 1 oyuncu toplam 6 maç yapacak demektir.

Rank'a göre gelen ödüller: Gruplarda dağıtılan para ödüllerinin dışında ilk4e kalan oyunculara dağıtılacak para miktarları:
1.ci: 100 tl.
2.ci: 80 tl.
3.cü: 50 tl.
4.cü: 30 tl.

Turnuvaya giriş ücreti alınmayacaktır , turnvuada kafe ücreti organizasyon tarafından karşılanacaktır.

Turnuvaya kayıt yaptırıp gelmeme ihtimali olan oyuncular lütfen belirtsin.

İlk kayıt yaptıran 12 oyuncu:

WarAdmiral (Eren)
Darkswarm (Yalın)
Tempest (Necdet)
Sleeep (Turushan)
Darvin (Onur)
Sugosu (Onat)
Vendetta (Emre)
inyourmind (Kaan)
Omnia (Murat)
Arcane (Fevzi)
BeeswaX (barış)
zodiac (sefa)

+4 turnuvaya eklenecek oyuncu. Ardından sıralamaya göre gelen kayıtlar: Bu oyunculardan 4ü daha turnuvaya dahil edilecektir.

Pentegram (Mete)
Gosuhcl
Visas (taylan)
Shaco (deniz ünal)
ZaChTT ( hüseyin)
Anzelot (Burşat)

Bu arkadaşların hepsi davetlidir. Saatinde gelen ilk 4 oyuncu turnuvaya girmeye hak kazancaaktır. Eğer as listeden çıkan olursa hafta içinde yerlerinede direk yerleştirme olacaktır. Kayıt yaptırmak isteyen varsa kayıtlarımız halen açıktır.
Turnuvada maçlar dev ekrandan verileceği için izlemeyede gelebilirisiniz.

***Son olarak tekrarliyim. Turnuva saat 11.00da başlayacaktır . 15 dakika geç kalma payı olmakla beraber tüm oyuncuların o saatte beşiktaş adeks kafede olmaları rica olunur.
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

GosuHCl said:

GosuHCl Murat

bi tek benim adım yazılmamış zoruma gitti :))

kayıtlarda yazmayı unutmuşun sanırım yoksa yazardım :)

teşekkürler elin değmişken nick imi de düzeltirsen çok ciks olcak sağol şimdiden
:D
Mesaj tarihi:
GosuHCl said:

Oymanq said:

GosuHCl said:

GosuHCl Murat

bi tek benim adım yazılmamış zoruma gitti :))

kayıtlarda yazmayı unutmuşun sanırım yoksa yazardım :)

teşekkürler elin değmişken nick imi de düzeltirsen çok ciks olcak sağol şimdiden
:D

Yapacağım ama şuanki postu güncelleyemiyorum. Turnvuadan 1 gün önce hepsini tekrardan yazacağım bu post altına.
Mesaj tarihi:
LombaK_Knight said:

Adeks 1 mi 2 mi? Bir de map olayı konusunda detay verirsen iyi olur. Map pool ve ilk map hangisi gibi vs.

http://www.adeks.net/contact.aspx

burası sanırım adesk 1 diye geçiyor.

Gruplarda herkes rakibiyle 2şer maç yapacağı için 2tarafta ladder maplerinden istediği bir mapi karşılıklı seçecekler ve maçlarını oynayacaklar.

Gruplardan sonra eliminasyon maçlarında ilk maç bir klasik olduğu üzere lost temple ve sonraki mapi yenilen seçiyor.
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

LombaK_Knight said:

Adeks 1 mi 2 mi? Bir de map olayı konusunda detay verirsen iyi olur. Map pool ve ilk map hangisi gibi vs.

Gruplarda herkes rakibiyle 2şer maç yapacağı için 2tarafta ladder maplerinden istediği bir mapi karşılıklı seçecekler ve maçlarını oynayacaklar.

Gruplardan sonra eliminasyon maçlarında ilk maç bir klasik olduğu üzere lost temple ve sonraki mapi yenilen seçiyor.

Adeks-2 orası. Herkesin bilgisine.
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

LombaK_Knight said:

şu verdiğim linke tıklarsanız orda ilk çıkan resim ve krokili anlatımdan adresi görebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
doubtful said:

Silphatos said:

ikisi de besiktasta

Hadi ya, biz şimdi Conrad'ın karşısındakine mi gidicez?

şu yuvarlakımsı büyük binayı diyorsan conrad evet onun karşısı
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar turnuva adeks 2 de (conrad otelin karşısı,barbaros bulvarının üstünde).

Adeks1 sahile yakın olan otobüs duraklarının karşısında..
Mesaj tarihi:
shacoo said:

doubtful said:

Silphatos said:

ikisi de besiktasta

Hadi ya, biz şimdi Conrad'ın karşısındakine mi gidicez?

biri bilgilendirse ?

aaa hoşgeldin lan deniz :D . turnuvaya katılanlar bol bol fotoğraf çeksinler. merak ettim sc2 camiasının oyuncularını özellikle de denizi :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...