ZamestianHan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Evet arkadaşlar. Bundan sonra rastgele zamanlarda düzenleyeceğim aktivitelerin ilki olan 1 vs 1 t2 frig mücadelesi, Xardorn ve thebaltaci arasında geçti. Ödül 30 Day plexti ve tamamen tarafımdan karşılandı. Ayrıca katılan gemiler faction fitleri hariç herşeyiyle tarafımdan sigortalandı. Merkez kanalında yapılan duyuruya Xardorn ve thebaltaci'dan hızlı bir katılım gerçekleşti. Hemmmen Oimmo sisteminde buluşuldu ve mücadele başladı. thebaltacının shield tanklı, iğrenç ML3 rocket fitli Hawk'ına karşı Xardorn'un armor bufferlı t2 autocannonları mücadelenin sonucunu çokta merak ettirmedi. İlk atışla birlikte toplamda 40 sn süren mücadelenin galiba Xardorn oldu ve plex'i havada kaptı. Gelen duyumlara göre balta sinirden mikrofonu yemiş. Ventrilloyu hışımla terketmiş falan. Bu da kill maili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 vay be çok heyecanlı mücadele imiş. "hesabınızı da aktive ediyorum , bendensiniz" event i yaparsan haber ver de katılalım başkan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 thebaltacı'nın patlayacağı her türlü aktiviteye bende varım :D Evime bilgisayarıma kavuşayım denk geldiğim ilk aktiviteye bende katılmak isterim. Hatta bu aktiviteleri daha sık yapmak için katkıda bulunmakta isteriz grup olarak. Bu süper fikrin içinde tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 baltaci yi patlatmak icin ödülün yarısını ben karşılamaya hazırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 STY said: vay be çok heyecanlı mücadele imiş. "hesabınızı da aktive ediyorum , bendensiniz" event i yaparsan haber ver de katılalım başkan =) Senden kıymetli mi. Verdim bi 30 Day Plex gitti. Karşılığında düzenlediğim bi aktiviteye ödül beklentisi olmadan katılırsın :) Yalnız aktif olmayan hesaba contratlayabiliyor muyum? Nasıl vericem sana bu plexi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hahaa sağol. geyiğine söylemiştim . oynamıyorum. sanmıyorum daha bir süre oynayacağımı... kontrat olmazdı tabii bu arada. CC dışında aktive edilmez ISK yoksa hesapta sanırım. size bol mücadeleli eventler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar