zeawee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 logitech vx nano inanılmaz hoşuma gitti, vatanda 57 lira gibi bişey, tam istediğim ağırlıkta tam istediğim dizaynda böyle rahat rahat kullanabileceğim türden bi mouse. biraz pahalı geldi sizce uygun mudur? yoksa böyle daha uygun bişey tavsiye edebilir misiniz? öyle hayvan gibi büyük fps mouseları istemiyorum yüksek dpi'li. en az 2 ekstra tuşu olsun falan edit: kablosuz olması şart değil, hatta kablolu olması daha iyi. pil falan uğraştırmasın eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 uygundur. logitechden babam çıksa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bunla fps oynanır mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 semi-profesyonel oynamak istiyorum diyorsan kablolu al. mx310 falan. normal oynatır yoksa bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 valla ben Cs:source oynuyom online. mouse un etkisi ne kadar olur bilmiyorum. wireless olunca lag mag vs... ama semi pro falan değilim. eğlencesine takılıyorum öyle. idare eder oyuncu modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bunla çok güzel rts oynanır. fps ama counter falan oynayacaksan yüksek dpi'li ele oturan mouse daha iyi olur. ama kablolu istiyorum ya T_T böyle mouseların kablolularının olmaması çok sinir bozucu.. yok arkadaş, yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 oluyo arada temeassılık denk geliyo üzücü oluyo ben raht edemiyorum kablosuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 logitech'de bile mi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 aramızda kablolu mouse ile kement atmaya uğraşan arkadaşlar var. bu gençler bu kadar para veriyor bunlara, yazık olmasın diye yapmıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bi de şu left clickteki 2 küçük tuşu wowda aktif olarak kullanmak istiyorum rahat olur mu tereddütlerindeyim.. neden yanda değil ki baş parmağımla basardım.. bi üst modelinde yanda ama o gereksiz 80-90 lira gibi bişey ve bundan farkı camda da lazerinin çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 hazır topic bulmuşken sorayım bilen vardır belki. aynı mousetan var fakat o receiver kırılmış. varmıdır bi yolu yöntemi ? garanti kapsamına girmez sanmıyorum yani bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 var bende bu mouse. boş bırakınca kesiyo sinyali. hareket ettirince geç algılıyo o an. ama güzel alet. ben pro oyun oynamıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 benim kullandığımın yeni modeli bu. tasarım aynı da reciver biraz daha ufalmış ayrıca zoom tuşları daha kullanışlı hale gelmiş. bende 50 - 60 civarı almıştım diye hatırlıyorum fps cs gibi ince detay isteyen oyunlarda daha kasmadım henüz diğer normal fpslerde rahat oynanıyor. iyi tarafı tuşlar logitech yazılımıyla düzenlenebiliyor, scroll ileri geri gitmesinin yanında sağa sola tıklanabiliyor.. fb resimlere bakarken iyi oluyor ileri geri şeklinde.. iyi duracell pille 3-5 ay gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 o yanlara tıklamayı falan da wow için kullanabşlir miyim? key bind yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 wow kasmıyorum o yüzden bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hmm.. peki algı gecikmesi, sapıtma falan ya da 'şu yanını sevmiyorum' dediğin bişeyi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 soldaki zoom tuşlar bende farklı o kötü ama yenisinde değişmişler iyi olmuş. geç tepki vermiyor.belli bir süre kullanmassan otomatik kesiliyor sen fareyi oynatınca 1-2 saniye sonra tepki verip normal çalışıyor. en başta yaşadığım sorun scroll'un yumuşak olmasıydı.yani mesela Firefoxda açık olan tab'ı kapatmak için scroll butonuna bastığımda yukarı yada aşağıya doğru kayıyordu sinir oluyordum. sanırım kullan kullan sertleştirdim butonu şimdi bastığımda scroll kolay kolay ileri kaymıyor. onun dışında iyidir hoştur.yinede almadan önce vatandaki heriflere sor (eğer vatan'dan alacaksan) bazen wow falan kasan herifler çıkabiliyor o satış yerinde bu arada scrollu sertleştirmek yada hafifletmek için farenin altında ayarlama düğmesi var.istersen scroll'u cok flex yaparsın aşağı doğru oynattığında araba tekerleği gibi döner rahat istersen hard'a koyarsın normal scroll olur tık tık iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bugun gidebilirsem bi gidiyim vatana o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 5 yıllık g7 var bende kablosuz batarya zayıflayınca hafif atlama zıplama yapıyor hemen diğer bataryayı takıyorum sorun olmuyor. Bu mouse laptopta rahat gider. Laptopta oyun oynarsın falan. Ama masa üstünde hemde fps ile abanacaksan gammer serilerine dön. 1-2 yıllık mouseler çok abartı olmayan fiyatlara bulabilirisin. 50 küsür iyi fiyat benden söylemesi bu mouse için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aldım bunu vatandan. gayet hoşmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hayırlı olsun o zaman güle güle kullan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar