synthesizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 evet vermiyolar o fiyata ama :) arkadasim kışa bi manuel söylemek istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Manuel derken şanzımandan bahsediyorsan DSG'siz opsiyonu yok bu aracın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 henuz yok. yazdan sonra siparişlenebilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Çok güzelmiş o zaman. Fiyat iyice düşecek. O fiyata dolu dolu eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Bugün Polo kullandım , keyifli araçmış .Bi tek vitesini beğenmedim , basarak geri alma olayını ! GTI eminim çok keyifli olur. Bu fiyatlarda olursa seneye , işlerim iyi giderse bu sene düşünebilirim Impreza'mı satıp , üstüne de para koyup almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 imprezadan sonra kesmez sdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 impreza wrx sti olması gerekmez ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 wrx deilse ona impreza denmez ki. gitmeyen bi subarum var der gecersin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 adı impreza be ne desinler :P 1.5 atmosferik 4 ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Selam, Arka frenlert kampana iken WRX veya STI görünümü vererek dolananlar komik kaçıyor :) Benim Scenic'e 4 adet egzoz çıkışı koymam gibi birşey. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Malesef WRX değil . İlk ve tek arabam , hep Impreza'yı sevdiğim için her açıdan mantıksız olsa da aldım. (Gerçi kullanımına acayip alıştım , normal aracı zor kullanıyorum , özellikle 4*4 olması ve stabil olması sebebiyle virajlar çok keyifli :) ) Ben aldığımda (2007 kasa) donanımlı bir araç olmasına rağmen 32K TL ye aldım ( kanat , deri koltuk vs ) O zaman WRX ler 90 k TL civarıydı galiba :D Benzine yetişmeme imkan yok , vergiden bahsetmiorm bile :P Bu GTI MTI teknolojilerini o yüzden seviyorum , adam benden az yakıyor , az vergi veriyor , 1.8 kat fazla HP elde ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Selam, Bence bu tarz olaylar 1.8 motordan başlamalı. Motorun o derecede sıkıştırılmasına karşıyım ben. Hoş malzeme ve ölçülendirme o güçlere göre yapılıyor ama yine de 1.4 200HP ne demek be :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 dimi eski amerikanlar ne guzeldi 7 litre motor 150 beygir falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bu ÖTV'de min hacim max sıkıştırma şart malesef :) Bazen VW , Honda falan bu teknolojileri TR için mi geliştiriyor acaba diyorum . 1.4 GTI ile 1.8Turbo bi motor arasında yakıt farkı olsa olsa yuzde 10 fazla oluyordur heralde ama vergi 2 katı olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 paramecium said: Selam, Bence bu tarz olaylar 1.8 motordan başlamalı. Motorun o derecede sıkıştırılmasına karşıyım ben. Hoş malzeme ve ölçülendirme o güçlere göre yapılıyor ama yine de 1.4 200HP ne demek be :P Saygılar. meendizlere biraz güven. tamamen pisikolocik seninki. tabii üretimde hata olduğunda motorda çıkacak sorunun etkisi daha da büyüyebilir ama çaktırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 atmosferik RuL3z! kahrolsun turbo! kahrolsun asiri besleme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 tufek cıktı mertlik bozuldu diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Selam, Karbüratör diyor bu deli gönül :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 paramecium said: Selam, Bence bu tarz olaylar 1.8 motordan başlamalı. Motorun o derecede sıkıştırılmasına karşıyım ben. Hoş malzeme ve ölçülendirme o güçlere göre yapılıyor ama yine de 1.4 200HP ne demek be :P Saygılar. doktor vardi bi tane, 1.4 vtec i 500hp yaptiydi sanirsam. boyle ilginc bir cali$maydi. ne oldu acaba ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Selam, Hepimiz dragcıyız :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dun pipercross filtrem geldi. orjinalini soktum abi herifler yeni vag grubuna oyle bi filtre yapmi$lar ki, hava almasin sadece benzinle gitsin araba diye asdf. boyle once yuvarlak kagit filtre var uzerine de sunger kaplama yapmi$lar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 aynen :D benden cıkan filtre de 8-9cm kalınlıgındaydı, kodugum k&n 2cm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bi de filtre kutusunu 6 adet TORX vidayla sabitlemek nasil bi mantiktir hala cozemedim. ulan koy bi kelepce ustune de yildiz yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bagdat cad. taraflarındaki beyaz gti seninki mi? gördüm 3-4 defa cok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 TY 6901 benim. 1-2 tane daha gordum feneryolunda yalniz. onlar 4 kapiydi gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar