Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden şampiyonşiplerde-kaplarda hiç türk oyuncu yok ?

dattebayo

Öne çıkan mesajlar

Ülkede son 5 sene öncesine kadar doğru düzgün orjinal oyun satılmıyordu,bugunlerde niye pro oyuncumuz yoku tartışıyoruz ne güzel,dün telefon hattı üzerinden sc1 kasıyorduk şimdi kaç megabitle,aslında bayağı bir gelişme kaydettik,bir işten para kazanmadan pro olunamıyacağını savunuyorum sonuçta adamın ödiyeceği faturaları var,ama oyuncularımız o kadar kötü değil ben 1-2 sene içinde bazı arkların daha yukarılara çıkacağına inanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Agmahan said:

Ülkede son 5 sene öncesine kadar doğru düzgün orjinal oyun satılmıyordu,bugunlerde niye pro oyuncumuz yoku tartışıyoruz ne güzel,dün telefon hattı üzerinden sc1 kasıyorduk şimdi kaç megabitle,aslında bayağı bir gelişme kaydettik,bir işten para kazanmadan pro olunamıyacağını savunuyorum sonuçta adamın ödiyeceği faturaları var,ama oyuncularımız o kadar kötü değil ben 1-2 sene içinde bazı arkların daha yukarılara çıkacağına inanıyorum

hangi ülkede 5 sene oncesine kadar doğru düzgün orj oyun satılıoduki
bugunlerde deil 10 yıldır tartısıoruz
dün telefon hattı üzerinden sc1 oynuyoduk simdi aynı hattan sc2 oynuyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

antreman ekipleri oluşturacak clanlar olmadan olacak iş değil bunlar kolay kolay. sc gibi farklı açılardan ele alınabilecek oyunda bireysel bir başarı göstereceğine inanmak absürd zaten. oynuyacaksın kendi seviyendeki oyuncularla sonra o oyunun muhabeti dönecek. sc bw'de bu internet kafelerde tsak muhabeti ayağına olan bişiydi. şimdi ladder oynuyorsun yensen neden kazandığın maçın repini izliceksin kaybettiysen zaten sinirlenmişsindir ehh diyip geçersin. ondan aslinda türkiyede 2-3 tane ciddi clan olacağına bissürü yarı-casual clan olsa uzun vadede cok daha düzgün bir rekabet ortamı sağlanır.bu da gelişime katkıda bulunur,gelişen oyuncularda düzelenen organizasyonlara hem katılımlarını arttırır hem de daha bir ciddiye alınılır çünkü özgüven oluşur. eskiden sc bw turnuvasında kimse x y z kazanır nasilsa demezdi, herkes oo kesin benim bu diye girerdi (ego yoksa başarı yok gençler) şimdi bugun turnuva olsun iki üç isim döner. ve malasef o iki üç isimden başka da kazanan olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...