Kharon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 outdoor magazalarinin cogunda, intersport da v.b. bulunur gayet. turkiye ithalatcisi olmayan marka yazmadik elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yeşil kundura http://www.yesil.com.tr/Yesil.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 goldbären said: abi şu videoda hep altta eski iskele/tahta varmış gibi kıllandım ama inanmak da istedim.. sizce? gerçek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şimdi baktım da camper'ın da waterproof serileri varmış. illa trekking ayakkabısı olması gerekmiyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 hmm deniliyor ki, porelle de varmış tekstil olarak, gore-tex gibi. porelle ya da gore-tex içeren nike'ın ve dockers'ın ayakkabıları varmış. onları tavsiye ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 orijinal dockers ayakkabı yapmıyor. diye biliyorum bizim türk bir uyanık adamlar gelmeden benzer isim tescil ettirmiş: Docker'S by Gerli® malesef gençlerimiz bunu dockers sanıp almakta, ederinin üstünde apra vermekte, bir de ucuza aldım diye sevinmektedirler. bilinçlenelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 "Cin Ruhi" said: şimdi baktım da camper'ın da waterproof serileri varmış. illa trekking ayakkabısı olması gerekmiyor yani.. vardi ama cok cirkindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dasaaa said: hmm deniliyor ki, porelle de varmış tekstil olarak, gore-tex gibi. porelle ya da gore-tex içeren nike'ın ve dockers'ın ayakkabıları varmış. onları tavsiye ediyorlar. kim diyo bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bakın camper'ın şöyle bir modeli var 223 liraymış.. http://shop.camper.com/producto.xhtml?option=18525-003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 mösyö taha olm adam tekstil meendizi. malzemeyi biliyor ha bi de bana 223tl ver ve 3tlsini bile camper'a vermem ben. kişisel tercih tabii.. 223tl+camper versen alırım ama giymem. bi de pc gibi bakmak* lazım. votırpruuf yazınca waterproof olmuyor her bişi. ne kullanmışlar da waterproof. goretex bişi falan görmedim ben o sayfada, ürünün yannında, civarında. pc gibi bakmak: bi alışveriş deyimi. pc alırkene tüm özellikleri irdelenir. olm intel diyo ama ya! bilgisayar casper mış lan! diye alanlarla dalga geçilir hatta. bunlar da öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 columbia'da gördüğüm 300 liracık ayakkabıyı beğendim aslında ama çok uçuk fiyat ya. kıyamıyom o kadar paraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 İşim gereği sadece gore-tex ayakkabı giyiyorum. Colombia alamanı tavsiye etmem fiyat / performans açısından jack wolfkskin rahatsız bır ayakkabı uzun sure ayakta kalıyosan salamon fiyat olarak ucuza bulabılırsın 4.leventte ama aşırı yagmurda oda hikaye lafuma rahat ayakkabı ama pahalı bu markaları alırsan en ufak sorunda degıstırırsın o konuda sıkıntı olmuyor ama tavsiye etmem ben new balance ın gore-tex ayakkabısında huzura kavuştum en sonunda 200 lira cıvarı yagmur gecırmıyor ve acayıp rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 timberland al 200tl ve gayet dayanıklı hafif ve goretex kozyatağı optimum'da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Scheriff said: timberland al 200tl ve gayet dayanıklı hafif ve goretex kozyatağı optimum'da var iki yengen bi goralı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 oha ben alana kadar adam güncelledi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 boşuna şerif dememişler bize de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 barbaros bulvarında bi outdoor mağazasından 200 tl'ye asolo buldum(goretex+vibram taban). çok güzel tam istediğim gibi. zaten elinde kalmış adamların bi de nakit verince indirim yaptılar baya. forumda bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 asolo acaip rahat yalnız. bi tipi de her türlü zeminde kaymıyor. adı han solo gibi, yazı tipi de starwars benziyor diye de çok seviyor olabilirim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gule gule kullan ayaginda paralansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 vibram taban ama denedim kaymıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar