Geez Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Gecen gun vestelden 32' full hd usb girisi olan tv aldim, buna verbatim marka 1 tb harici diski takiyorum, tv gormuyor ve diskten ses gelmeye basliyor. Problem nedir Yardim ederseniz cok sevindirik olurum tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gayet normal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 harici diskin formati nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Geez said: 32' full hd tv dunyanin en buyuk tvsi. onun ayari filan vardir, kullanim kilavuzunda anlatiyodur, hdd formati filan da problem olabilir tabii gurumuzun dedigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 KHaRoN said: harici diskin formati nedir? ntsc, arkasin tvsine baglayip izleyebiliyorduk baska diskle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ntfs? baska disk? baska tv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 aquila said: Geez said: 32' full hd tv dunyanin en buyuk tvsi. onun ayari filan vardir, kullanim kilavuzunda anlatiyodur, hdd formati filan da problem olabilir tabii gurumuzun dedigi gibi. o manada soylemek istemedim, belki o modelde sorun vardir diye yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 vestel ve ntfs gg. fat32 ve ext3 gosterir sadece muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 KHaRoN said: vestel ve ntfs gg. fat32 ve ext3 gosterir sadece muhtemelen. fat 32 yede blu ray film atamiyorum 4 gb ustu diye varmi baska cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 fatex dene. ztn bluray atsanda mkv gosterebilecegin muamma. matroska pack leri oldugunu da zannetmiyorum. divx,xvid,ac3 ile sinirlidir codecler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ama dene tabi, ne kullandim ne gordum. tamamen yazilim olarak varsayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ext 3 görüyorsa onu kullan bence fat32 de kafayı yiyor sanki hdd ler , yepyen hdd mi fat32 yaptığımda takur tukur sesler gelmeye başladı , açılmıordu pc yi kitliyordu falan , aldım ntfs e sorunu kalmadı . (Win 7 falan zorlanıyor herade fat32 de ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 KHaRoN said: fatex dene. ztn bluray atsanda mkv gosterebilecegin muamma. matroska pack leri oldugunu da zannetmiyorum. divx,xvid,ac3 ile sinirlidir codecler. butun.bilgiler gidicek bicimlendirirsem yedekliycek yerde yok suan pert olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Geez said: Gecen gun vestelden 32' full hd usb girisi olan tv aldim, buna verbatim marka 1 tb harici diski takiyorum, tv gormuyor ve diskten ses gelmeye basliyor. Problem nedir Yardim ederseniz cok sevindirik olurum tenks. disk muhtemelen yeterli elektriği alamıyo? adaptörlü mü? çift usbli kablosu falan mı var yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bişey sorucam da gülmeyin ve dövmeyin. tv görse bile nasıl film oynatacak ordan ? player nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hand; okumadin degil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Aluriel said: bişey sorucam da gülmeyin ve dövmeyin. tv görse bile nasıl film oynatacak ordan ? player nerde ? usb yi sadece " tamam hdd yi gorduk, simdi kabloyu cikartabiliriz" seklinde kullanmiyoruz ki, amac o ztn asdfsfas dovmedim, ama guldum. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mr_Hand said: Geez said: Gecen gun vestelden 32' full hd usb girisi olan tv aldim, buna verbatim marka 1 tb harici diski takiyorum, tv gormuyor ve diskten ses gelmeye basliyor. Problem nedir Yardim ederseniz cok sevindirik olurum tenks. disk muhtemelen yeterli elektriği alamıyo? adaptörlü mü? çift usbli kablosu falan mı var yoksa? adaptorsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ben de bişey sorabilir miyim şu topicde yine aynı konu yaklaşık philips lcd tv ye usbden bağlioruz normal diziyi falan çalıştırıo fakat alt yazısını nasıl çalıştırabilriz atiorum içine aynı isimle dosyayı fakat çalıştırınca altyazıyı çalıştırmıo . Bi ayarı var mı bunun yoksa yapamio muyuz öle bişey pcdeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 isim.avi isim .srt seklinde bosluk birakmayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Yakinda ps 3 alicam filmleri ona atsam ps3 ten oynatabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mortis said: ben de bişey sorabilir miyim şu topicde yine aynı konu yaklaşık philips lcd tv ye usbden bağlioruz normal diziyi falan çalıştırıo fakat alt yazısını nasıl çalıştırabilriz atiorum içine aynı isimle dosyayı fakat çalıştırınca altyazıyı çalıştırmıo . Bi ayarı var mı bunun yoksa yapamio muyuz öle bişey pcdeki gibi benim de wd player vardı ve açmıyordu altyazıları. bi araştırma yapmıştım ve altyazıları txt ile açıp farklı kaydet diyordum ve ansi yerine unicode olarak kaydediyordum görüyordu. yazılım sadece unicode u destekliyordu yani.. daha sonradan yazılım upgrade ettirmiştim teknik servise düzelmişti. bi denemende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 BU arada dünyanın en büyük TV si esprisi Inch'i ifade eden " yerine ' kullanman. Uyandırıyım dedim :P Adam espriyi yapıp kaçmış, sen anlamayınca da careal guy'a bağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Rotweiler said: BU arada dünyanın en büyük TV si esprisi Inch'i ifade eden " yerine ' kullanman. Uyandırıyım dedim :P Adam espriyi yapıp kaçmış, sen anlamayınca da careal guy'a bağlamış. ee? Yani bir soru sordum. Tek beklentim yardimci olucak bilgiydi, bos muhabbet degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/video/filetypes.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar