Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tv ve harici hard disk meselesi

Geez

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

Geez said:

32' full hd tv

dunyanin en buyuk tvsi.

onun ayari filan vardir, kullanim kilavuzunda anlatiyodur, hdd formati filan da problem olabilir tabii gurumuzun dedigi gibi.

o manada soylemek istemedim, belki o modelde sorun vardir diye yazdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Geez said:

Gecen gun vestelden 32' full hd usb girisi olan tv aldim, buna verbatim marka 1 tb harici diski takiyorum, tv gormuyor ve diskten ses gelmeye basliyor.
Problem nedir

Yardim ederseniz cok sevindirik olurum tenks.

disk muhtemelen yeterli elektriği alamıyo?

adaptörlü mü? çift usbli kablosu falan mı var yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

Geez said:

Gecen gun vestelden 32' full hd usb girisi olan tv aldim, buna verbatim marka 1 tb harici diski takiyorum, tv gormuyor ve diskten ses gelmeye basliyor.
Problem nedir

Yardim ederseniz cok sevindirik olurum tenks.

disk muhtemelen yeterli elektriği alamıyo?

adaptörlü mü? çift usbli kablosu falan mı var yoksa?

adaptorsuz
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bişey sorabilir miyim şu topicde yine aynı konu yaklaşık

philips lcd tv ye usbden bağlioruz normal diziyi falan çalıştırıo fakat alt yazısını nasıl çalıştırabilriz atiorum içine aynı isimle dosyayı fakat çalıştırınca altyazıyı çalıştırmıo . Bi ayarı var mı bunun yoksa yapamio muyuz öle bişey pcdeki gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

ben de bişey sorabilir miyim şu topicde yine aynı konu yaklaşık

philips lcd tv ye usbden bağlioruz normal diziyi falan çalıştırıo fakat alt yazısını nasıl çalıştırabilriz atiorum içine aynı isimle dosyayı fakat çalıştırınca altyazıyı çalıştırmıo . Bi ayarı var mı bunun yoksa yapamio muyuz öle bişey pcdeki gibi

benim de wd player vardı ve açmıyordu altyazıları. bi araştırma yapmıştım ve altyazıları txt ile açıp farklı kaydet diyordum ve ansi yerine unicode olarak kaydediyordum görüyordu. yazılım sadece unicode u destekliyordu yani.. daha sonradan yazılım upgrade ettirmiştim teknik servise düzelmişti. bi denemende fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

BU arada dünyanın en büyük TV si esprisi Inch'i ifade eden " yerine ' kullanman.
Uyandırıyım dedim :P Adam espriyi yapıp kaçmış, sen anlamayınca da careal guy'a bağlamış.

ee? Yani bir soru sordum. Tek beklentim yardimci olucak bilgiydi, bos muhabbet degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...