Joker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 acaba benim mp3lerimmi bozuk? böyle sanki makine kasılıyormuş gibi rtm düşüyor arada sırada.. yoksa media player mı sorunlu.. çift çekirdek 4 gb ram win 7. 1 ay önce formatlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hepsi aynı şekilde düşüyorsa makinende bir sorun var, zira ses tonunda değişme olmadan ritm düşmesi için eşdeğer peaklerin silinmesi gerekiyor. Program falan kullanman lazım :D. winamp 2.7 kurup dene bi istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kafayı yicem sadece mp3ler değil videolarda yavaşlıyor. bsplayer'da film izliyorkende yapıyor yada youtube'da video izlerkende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 1. Tahminim birşey CPU'yu sömürüyor, senin mp3'ünle videona kaynak kalmıyor, bu birşey bir program, virus falan olabilir. 2. Tahminim hardware'de sıkıntı var. Benim makinam senin dediğini wow açınca yapıyordu, baktık ki ekran kartında sorun var. Senin de ekran kartında veya ses kartında problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Codec update belki sorununu çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 arkadaş önerisiyle win 7 yi power balanced mode dan high performance 'a getirdim. bakalım çözüm olcakmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 cpu olabilir arasıra izlemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar