mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 α = 1 / K ß = 1 / K^2 şunlar ne oluyo bilen var mı? formül hedesinde vardı çalışmaya yeni basladım konulara daha bakamadım da aklıma takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 hiçbişe çağrışmadı ba aga :/ yaşlanmışız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 valla temel elektromanyetikte k'nin geçtiği iki yer var. biri kapa olarak conductivity, diğeri de coulomb lawdaki k = 1/4pie. eğer conductivity olursa 1/k = ro = ressistivity oluyor. ama bunun da karesinin manası yok sanırım kitabınız yok mu ayrıca evladım oraya baksana arkada indexte semboller de yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ingilizcesi Temperature coefficient'miş http://en.wikipedia.org/wiki/Temperature_coefficient o 1 / K 1 / kelvinmiş direk birim olarak verilmiş yani ama beta neden karesi oluyo çözemedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu elektromanyetik mi evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 elektromanyetiği ne ara dedim ki abi ben? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 alfa ve beta beraber olarak BJT lerde var. Muhetmelen ısıdan etkilenme katsayıları gibi birşeydir bu elinde olan formul. yani ısı 2 artınca B 4 kat azalyor gibi. Oran belirtiyor gibi kabul edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar