deathcomp Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Heyecanla beklenilendir efenim. Sevilen grupların ayağımıza gelmesine pek alışkın olmadığımızdan bir şaşkınlık var tabii ama güzel olacak güzel :) Tabii tek konser izmir'de olmayacak ; 9 mart istanbul @ romeo juliet performance hall 10 mart izmir @ noxx stage 11 mart ankara @ 312 concept Tarihler daha onaylanmadı, fakat bu şekilde olduğunun söylentileri dolaşıyor etrafta, sitelerde hala mart ayı içerisinde Türkiye turnesi (İzmir, İstanbul, Ankara) gerçekleşecek diye geçmekte. http://www.godisanastronaut.com/ http://www.mood-pro.com/ http://www.twitter.com/mood_pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcomp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 http://www.biletix.com/event.htm?id=MLGD2 Biletler satışa çıkmış, 34 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 AĞLICAM ŞUAN. inanamıyorum lan izmire geldiklerine. istanbula gidicektim geldiklerinde of! çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 başlık yanlış olmuş keşke turne diye yazsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 2009'da geldikleri vakit istanbul'a gitmiştim izmir'den. 2 sene sonra adamlar ayağıma geliyor ehe.. aynı şey opeth için de olmuştu gerçi. İzlediğim en harika 3 canlı performanstan birisiydi sanırım 09'daki GIAA konseri. Albümden dinleyip moda girmek bir başka ama konserde gösterilen müziğe uyumlu videolarla birlikte insan bambaşka kafalara giriyor. Tarih yanlış bu arada 2010 yazılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hahaha hangimiz yeni yılın ilk sınavlarında tarihe eski seneyi yazıp sonra silmedik ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcomp Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ehue evet sonradan farkettim, ama sonradan düzeltme olmuyor değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcomp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 eğer gelmeyi düşünen varsa biletleri benden ve ya deurock'tan 30 tl'ye konser afişi hediyesiyle alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben seviom bu grubu da hep uyurken dinliyorum, yatak dosek cekseler konser alanina cozguel olur benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 deathcomp said: eğer gelmeyi düşünen varsa biletleri benden ve ya deurock'tan 30 tl'ye konser afişi hediyesiyle alabilirsiniz. sen nerdesin? :D deü uzak da alsancak-bornova-karşıyaka üçgenindeysen alabilirim 2-3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 istanbulda olmıcak mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 olcak http://web03.biletix.com/etkinlik/MLGD1/TURKIYE/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 9 mart istanbul @ romeo juliet performance hall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 noxx leş bi yer değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 peeh istanbuldakine gidemiyorum. gadisenastoronot bahane ankara şahane mi yapsam. bu 312 nası bi mekan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 godisanastronaut olduktan sonra forzaiboşumda bile izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 izmirliler için tercüme ettiniz mi kimin geldiğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 domat mı satıyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 god is an astronat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 astronot yerine kesin kozmonot gibi farklı bişi diyorlardır god is a göğügezgin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 asdgdhg bir izmirlü olarak bu farklı adlandırma geyiklerinde çok eğleniyorum ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ben irrite oluyorum. tüğğlerim diken diken oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 tüy yerine siz orada ümbik falan demiyor musunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 tüğ diyoz. çok oynamadık onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dasaaa said: astronot yerine kesin kozmonot gibi farklı bişi diyorlardır god is a göğügezgin falan rus mu abi izmirliler, gevurlar da o kadar degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar